Különös videó terjed a TikTokon, amin egy medvét látni, ahogy a násznép között mászkál és átalakítja az étterem berendezését.

A medve centikre mászkált a násznéptől

Egy mexikói lagzin készült az a felvétel, ami 1,7 milliós nézettségnek örvend a TikTokon. Angie Disa az unokatestvére esküvőjén vett részt, amit egy természetvédelmi park területén rendeztek meg.

A videó, amiről a 24.hu is írt, azért váltott ki nagy értetlenkedést, mert a lagzira szabadult medve centikre sétál a násznépről, felmászik az asztalra, székeket borogat, de a vendégek teljesen nyugodtan reagálnak a vadállat jelenlétére.

Előre felkészítették a vendégeket, hogy maradjanak nyugodtak

A posztoló további videókban magyarázta meg a helyzetet. Disa elmondása alapján a lagzinak helyszínt adó étterem környékén rengeteg állat él, és már akkor is láttak medvebocsot, amikor megnézték a vendéglátóhelyet. A medve felbukkanását az is magyarázza, hogy ételt is szolgáltak fel.

TikTok

No Description

A pánik hiánya mögött pedig az áll, hogy a személyzet előre felkészítette a násznépet, hogy ha vadállat jelenik meg, maradjanak nyugodtak és mozdulatlanok. A medvét végül az étterem személyzete hangos zajokkal riasztotta el, távozása után pedig elbarikádozták a helyet, hogy ne tudjon visszajönni.

Koronavírusos lett a vőlegény, megtartották nélküle a lagzit

Romantikus lagzi lehetett.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet