Az egykori legenda nagyon súlyos helyzetben van.
Szívszorító bejelentést tett állapotáról Medveczky Ilona. Kérdéses, hogy még egy lámpát is be tud-e kapcsolni.
Az ország által nagyra tartott táncművésznő, Medveczky Ilona már évekkel ezelőtt is megosztotta, hogy 80 éves korában sajnos szinte minden házimunkát egyedül kell elvégeznie, és még kertészt sem engedhet meg magának, hogy karbantartsa hatalmas otthona kertjét.
Mmindez egy 120 ezer forintos nyugdíjból. Nemrég újabb nehézséggel kellett szembenéznie: egy 90 ezer forintos villanyszámlát kapott, ami szinte kétszerese a korábban megszokottnak!
A művésznő már korábban is takarékoskodott a kiadásaival, és most úgy tűnik, hogy a továbbiakban szinte teljes sötétségben kell élnie, ha nem akarja, hogy a számlák végleg tönkretegyék. Ilona „kegyetlenül szomorú”, de nem csak maga miatt. Elmondta: el sem tudja képzelni, hogyan fizeti ki a lakosság nagy része a hatalmas összegű számlákat.
„Abban bízom, hogy mihamarabb könnyebb lesz, és megszűnnek ezek a nehéz terhek” – mondta a Story Magazinnak. A művésznő nagyon el van keseredve, hiszen ez még csak egy számla volt. Nagyon tart attól, mi lesz, amikor a többi is megérkezik. „Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége. Az állatokat ellátom, főzök, de az én szükségleteimet minimálisra csökkentem. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás” – mondta el csüggedten a táncosnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet