... és amilyen romantikus meglepetést kapott tőle a születésnapjára!
Medveczky Ilona világ életében gyönyörű nő volt, lábai előtt hevertek a férfiak szépsége miatt. A művésznő most ünnepelte 83. születésnapját, aminek alkalmából családja, barátai és több száz ismerőse köszöntötte fel. Sőt! Még a rajongók is meglepték a dívát kisebb apróságokkal, egyiküktől Medveczky Ilona még egy különleges, romantikus meglepetést is kapott – írja a Bors.
Titokzatosan ennyit árult el a a hot! magazinnak az örök díva: – Hát persze hogy ideál voltam (vagy talán vagyok) sok ezer vagy talán millió embernek. Az életpályám a csillogásban, az erotikában, a pompában zajlott. Mindig csak a külsőségeket látták; a civil életben más ember vagyok, azt nem osztottam meg senkivel.
Majd szót ejtett a titkos hódolójáról is, akitől ezt a romantikus meglepetést kapta: – Gondolhatja: becsöngettek reggel kilenckor… Bár mindennap hattól fönt vagyok, de pizsamában vánszorogtam ki, és megláttam egy hatalmas csokrot meg valami papírt – kezdte a táncművész.
A csodálatos orchideacsokor mellett nem csak holmi üdvözlőlap volt, hanem egy egyedi, kemény boritójú könyv… benne évtizedek munkájával, Ilona titkos hódolójának 1968 óta hozzá írt műveivel. Ennyire rajong ő a művésznőért.
– Azt sem tudom, mit csináljak! Megdöbbentem, persze hogy megdöbbentem – emlékezett a díva. A kötetnek az a címe, hogy „A Múzsa – Medveczky Ilona táncművész”. 193 oldalas, annyi verse van; ez egy emberöltő munkája.
Majd a lapnak úgy folytatta, hogy egyéltalán nem ismerik egymást. Az viszont biztos, hogy a virágküldés, a megelepetés és a verseskötet elárul valamit Medveczky Ilona titkos hódolójáról: – Nem tudom, de az illető úr az én korosztályom lehet. Küldött egy névjegyet egy e-mail-címmel. Azon természetesen megköszöntem a gyönyörű orchideát, illetve a verseskötetet.
Viccesen a díva még ezt is megjegyezte: – Hogy cinikus legyek: fel vagyok háborodva! Grófnőnek titulál, amikor én hercegné vagyok! Most szóljon hozzá!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet