Nem tenne semmit sem másként.
Medveczky Ilona máig nem bánja, hogy 18 évesen hozott egy döntést. A Dr. Milesz News 24 Channelen dr. Karizs Tamás vendégeként elmesélte, hogy választania kellett az anyaság és a táncosnői karrier között, ő az utóbbi mellett tette le a voksát.
“Az első szerelem mindenki életében nyomott hagy. Rögtön terhes lettem, és akkor váltam felnőtté, mert el kellett döntenem, hogy a hivatásomat választom, amit kilenc évig csináltam, vagy a gyerekszülést és a szerelmet… Jól választottam, mert két lovat egy fenékkel nem tudtam volna megülni. Családanya vagy feleségként nem tudtam volna tökéletesen helytállni a hivatásomban. Most sem csinálnám másképp” – jelentette ki.
Bár a művésznőnek nem született gyermeke, és családjából már senki sem él, ennek ellenére nem érzi magát magányosnak.
“Csak látszatra nem vagyok emberek között, mert nagyon megválogatom, kinek a társaságában ülök le, kivel szívok egy levegőt. Szentestére is van pár meghívásom, de nem döntöttem még el, hova megyek” – mondta el.
Medveczky Ilona már évek óra kilenc karácsonyfát állít otthonában, mert így emlékezik elhunyt szeretteire, többek között a szüleire is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet