Nem győzzük kapkodni a fejünket az idei fesztiválok változatos programjai között. A Sziget Fesztivál szervezői ismét egy tucatnyi fellépő nevével rukkoltak elő, ezzel magasan felülmúlva más hazai fesztiválok programját.

Az elmúlt hetek nem telhettek el anélkül, hogy a fiatalok figyelme ne terelődjön a nyár gondolata felé. Legtöbben a nyaralás mellett a bulizást a fesztiválokon oldják meg, amelyekből valljuk be, nincs hiány Magyarországon. Abban a tekintetben az összes esemény szervezői egyformák, hogy még idejében közzé teszik a repertoárt, hogy a bulizni vágyók még időben informálódhassanak, választhassanak, és meg tudják keresni a rávalót szorgos munka segítségével.

A Sziget Fesztivál szervezői sem henyéltek, folyamatosan hozták nekünk az újabbnál újabb fellépők és világsztárok neveit. Az egy hétig tartó fesztivál ideje alatt találkozhatunk George Ezrával, hogy élőben is meghallgathassuk Budapest című dalát, valamint a Nagy Színpad előtt tombolhatunk PJ Harveyra, az Alt-J-re, a Rudimentalra, a White Lies és Dubioza Kolektivre is.

Emellett az A38 Hajó sátrában élvezhetjük a The Naked and Famous, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Nothing But Thieves, Léon, Bear’s Den, Chef’Special, De Staat, Valentino Khan, The Strypes, Rone és Weval műsorát is.

Az elektronikus partyk központjának a hatalmas Aréna sátor ad majd otthont, ahol Steve Aokira és Nervora is táncolhatunk.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet