Követem Sztárok Megan Thee Stallion rappernő azt állítja, vasárnap többször is...

Megan Thee Stallion rappernő azt állítja, vasárnap többször is rálőttek

Promóció

Megan Thee Stallion szerdán azt állította, hogy többször rálőttek, de várhatóan teljesen felépül.

Az információk ellentmondásosak az ügyben

Promóció
- Advertisement -

Megan Thee Stallion nem csak Amerika egyik legnépszerűbb hip-hop előadója, hanem Rihanna szexi fehérneműit reklámozó kampányának modellje is, illetve saját ruháit is népszerűsíti egy alkalmazáson.

„Lövések miatt sérültem meg, amely egy ellenem elkövetett bűncselekmény eredményeként történt, azzal a szándékkal, hogy fizikailag sérülést okozzanak nekem” – állítja a 25 éves Stallion egy Instagram posztban.

Vajon lelőtték az énekesnőt? / Fotó: Orin Fleurmont

A rappernő arra viszont nem tért ki, hogy milyen okból kifolyólag próbált meg ártani neki a támadó. Stallion roppant szerencsésnek tartja magát, hogy élve megúszta az incidenst, várhatóan teljes mértékben rendbe fog jönni, írj a The Guardian.

A Los Angeles-i rendőrség egyelőre még nem kommentálta az ügyet, de Jeff Lee rendőr megerősítette, hogy Tory Lanezt fegyveres támadásért letartóztattatták, aki aznap este az előadóművésszel volt. Lanez később óvadék ellenében távozhatott. Az énekesnő később helyesbített, már nem említett lövöldözést hanem azt, hogy egy törött üveg miatt sérült meg a lába csupán.

„A rendőrbiztos vitt el autóval a kórházba, ahol sebészi beavatkozással távolították el a lövedéket. Fontos számomra, hogy tisztázzam ennek a megrázó éjszakának a részleteit” – fejtette ki korábban Stallion az Instagramon.

Az énekesnő BET-díjat kapott

Megan Thee Stallion a Billboard Hot 100-as listájának élvonalában szerepel a Beyoncé-val közösen összehozott Savage remix számmal, amely a TikTokon felkapott volt az elmúlt hónapokban.

Agyonlőtték Lil Marlo amerikai rappert, autójában találtak rá

Az elmúlt években több, fiatal amerikai rapper is elhunyt. Drogtúladagolásban Juice WRLD és Chynna, míg a golyó általi halál következtében Pop Smoke és Nipsey Hussle vesztették életüket. Előbbi ügyében új fejlemények is napvilágra láttak: két tinédzser is közreműködött a gyilkosságban. A 30 éves Rudolph ‘Marlo’ Johnsonra saját autójában találták rá holtan, írja a The Guardian .

A zeneszám a rappernő kilencedik, Suga című albumáról való, amelyet márciusban jelentetett meg. Stallion a legjobb női hip-hop előadónak járó BET Awards elismerést is bezsebelhette a lemez segítségével.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3