A bombabiztos női orgazmus titkai

Hasznos tippek nőktől, mindkét nem számára: mi az, ami másoknál működik? Most bepillanthatsz mások hálószobájába.

Kiskanál vagy misszionárius?

/ Fotó: Pixabay

Ha a barátom hátulról átölel, miközben a csiklómmal játszom, az a legjobb módszer a csúcsra járatásomra. Néha ő is átveszi tőlem a játékszert. Akárhogy is, bombasztikus! A Sok nőtársamhoz hasonlóan nincs vaginális orgazmusom, úgyhogy a csiklómat kell izgatni. Misszionárius pózban is a klitoriszomat ingerli a párom ágyéka, szóval nem tudok dönteni a kettő között, mindkét póz nagy kedvencem.

Megan, 29

Kezdeményezőkészség

/ Fotó: Pixabay

Én szeretek kezdeményezni, különben nem érzem magam biztonságban a pasival. Ha ő kezdeményez, és nem ismerem régóta, akkor poszttraumásan elkezdek egész testemben szorongani, ami aztán tönkrevágja a kezdeti fizikai vonzalmat. Ha tőlem indul a kezdeményezés – egy nézéssel, mosollyal, közelebb húzódom hozzá –, akkor elkap a szenvedély. Ha először ő kényeztet engem, az a legjobb. Akkor készen állok a behatolásra a jó öreg misszionárius pózban, de néha, mielőtt elélvez, én leszek felül. Így 2-3 alkalommal is el tudok élvezni. Aztán a végén jöhet az összebújás.

Dana, 58

Ölbevéve

/ Fotó: Pixabay

Amikor a párom az ágy szélén ül, én meg az ölében. A háta mögött összekulcsolom a lábaimat és elhelyezkedünk a számunkra legkényelmesebb módon. Azt szeretem benne, hogy teljes egészében belém tud hatolni. És még a csiklóm és a mellem is kéznél van egy kis extra simogatáshoz. Olyan intim, amikor egymásra nézünk.

Leah, 27

Önkiszolgáló

/ Fotó: Pixabay

A férfi felegyenesedve térdel, én meg a hátamon fekszem és a kezem a csiklómon van. Üzembiztos!

Su-Jit, 35

Dupla élvezet

/ Fotó: Pixabay

Anális plusz klitorisz ingerlés és/vagy hüvelyi behatolás. Férfi partnerrel: a csípőm alá tett párnával, anális behatolás, a vibrátor közben a csiklómon dolgozik. Nővel: orális és popsi kényeztetés kézzel. Egyszerre több partnerrel: jöhet bármi! Ne legyetek restek kiegészítőket is bevetni!

Brandie, 44

Mindenevő

/ Fotó: Pixabay

A párom nagyon fontosnak tartja az élvezetemet, így van bőven orális, anális, vaginális örömökben is részem. Nagyon szerencsés vagyok, életem legjobb szexuális élményeit élem meg vele, az Antarktiszt leszámítva minden kontinensen szexeltünk már. De a legfantasztikusabb orgazmusom akkor van, ha vibrátorral csinálja.

Cath, 37

Kanapéhuszár

/ Fotó: Pixabay

Nincs olyan, ami bombabiztosan bejön minden alkalommal, de a legmegbízhatóbb módszer, ha a pasi a kanapén ül (vagy ahol hátradőlhet), én meg vele szemben az ölében. A csiklóm ódákat zeng!

Katie, 30

Elöl-hátul

/ Fotó: Pixabay

Fejem az ágyon, a fenekem felfelé kinyomva, és a pasi hátulról érkezik. Közben oldalról benyúlva tud simogatni.

Crystal, 34

Tömör gyönyör

/ Fotó: Pixabay

Amikor a csiklómat nyalja.

Eve, 52

Köszönjük, Glamour!
További érdekes cikkekért látogasd meg Élet + Stílus rovatunkat.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból