Megérkezett a Beautiful Boy szívszorító előzetese!

Mint megírtuk, a Szólíts a neveden fiatal sztárja, Timothée Chalamet főszerepet játszik egy hamarosan érkező családi drámában. Chalamet egy drogfüggővé váló fiút, Nick Sheffet alakítja, apját, Davidet Steve Carell játssza.

A filmet Felix Van Groeningen, a Szex, mámor, rock’n’roll és a Szarul állnak a dolgok direktora rendezi. Rendezőtársa Shawn Ku, akinek a nevéhez többek között A mi drága kisfiunk rendezése fűződik.

A film David Sheff emlékiratai (Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction) és fia, Nic Sheff életrajzi könyve (Tweak: Growing Up on Methamphetamines) alapján készült.

Egy olyan fiú történetét meséli el, aki nagyon korán rákapott a piára, a fűre, a kokainra, a kristálymetre és aztán a heroinra.

Tízes évei azzal teltek, hogy rehabról-rehabra járt, és többször visszaesett. Mindeközben apja végig mellette volt, és minden erejével küzdött azért, hogy segítsen neki.

A filmről korábban csak egy rövid, 45 másodperces videót tudtunk mutatni. Most viszont itt van a szívszorító apa-fiú kapcsolat teljes hivatalos előzetese.

Beautiful Boy – Official Trailer | Amazon Studios

Based on the best-selling pair of memoirs from father and son David and Nic Sheff, Beautiful Boy chronicles the heartbreaking and inspiring experience of sur…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból