Amikor Horváth Gréta megtudta, hogy a férje, Meggyes Dávid megcsalta őt, annyira kiakadt, hogy felgyújtotta a férfi ruhatárát – állítja egy közeli barát.

Közösségi médián terjednek az információk

Mint arról beszámoltunk, Horváth Gréta nem rég osztotta meg követőivel, hogy véget ért házassága férjével, Meggyes Dáviddal, akivel együtt megnyerték az Ázsia Expressz egyik szériáját. Emellett arról is írtunk, hogy Stana Alexandra feltehetően a férfi új párja, bár ezt nem erősítették meg és nem is cáfolták.

A jelen információk szerint, amikor Gréta szembesült férje hűtlenségével, borzasztóan kiborult, állítólag még Dávid ruháit is felgyújtotta – számolt be róla a Blikk.

Több történt, mint amennyi elsőre kiderült

A lapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő személy, arról számolt be, hogy a pár nyilván nem büszkélkedik ezzel az esettel. A kár nagyjából milliós értékű is lehet.

Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet

– mesélte.
Horváth Gréta korábban azt is elárulta, több nő is jelentkezett nála, akik elmesélték, hogy a férje korábban náluk is bepróbálkozott.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet