Idegenkezűség nem merült fel Berki Krisztián halála oka kapcsán.

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián, a lap információit a rendőrség is megerősítette. A BRFK sajtóosztálya a Telex kérdésére nem erősítette meg az információt, azt mondták, a rendőrség jelenleg helyszíni szemlét tart a IX. kerületi Tinódi utcában. 

„Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Telexnek a BRFK sajtószóvivője.

Több rendőrautó és egy mentőautó vonult ki pénteken reggel Berki Krisztián egykori futballkapus, televíziós műsorvezető ferencvárosi lakásához.

A Blikk szerint a mentőautó körül látták Berki Krisztián feleségét, Mazsit, és megérkezett a helyszínre a volt felesége Hódi Pamela, illetve a lánya is.

A hírportál azt is hozzátette, hogy a házból, ahol a 41 éves Berki lakott, a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

Kapcsolódó cikk

Az Origónak a rendőrség azt mondta, hogy haláleset miatt helyszínelnek, de részleteket nem árultak el, csak annyit, hogy idegenkezűség nem történt.

Berki Krisztián celeb-influenszer, akit nyáron büntetőfékezéses ügyében két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélt a II. és III. kerületi bíróság, emellett 625 ezer forint pénzbüntetést is kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A vád szerint Berki 2018. március 17-én a Pünkösdfürdő utcában egy Bentley-vel autózott feleségével. Előtte haladt a 34-es busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de végül nem állt meg, mert nem volt le- és felszálló utas. A Bentley sofőrje záróvonalon és egy zebra előtt kezdte megelőzni a buszt, de mivel a manővert nem tudta befejezni, ezért dudált, amire a buszsofőr is hangjelzésekkel reagált.

Berki emiatt viszont „felfokozott érzelmi állapotba került”, és a megengedett sebesség túllépésével végül a Királyok útján megelőzte a buszt, majd visszatért elé, és intenzív fékezésbe kezdett. A BKK-busz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, és 20 km/órás sebességgel nekicsapódott a luxusautónak, amiben 14 millió forintos kár keletkezett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet