Nézem Film Meghalt Carl Reiner, az Ocean's Eleven Saul Bloomja

Meghalt Carl Reiner, az Ocean’s Eleven Saul Bloomja

Promóció

98 éves korában meghalt Carl Reiner amerikai komikus, színész, rendező és forgatókönyvíró, aki több televíziós sorozatban szerepelt, köztük a Két pasi – meg egy kicsiben, és az Ocean’s Eleven-filmek Saul Bloomjaként volt ismert.

Természetes halált halt

Promóció
- Advertisement -

Meghalt Carl Reiner színész-rendező-forgatókönyvíró, írja a The Hollywood Reporter. Asszisztense szerint Reiner hétfő éjszaka a Beverly Hills-i otthonában természetes halált halt.

Reiner nevéhez fűződik minden idők egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az 1960-as években futott The Dick Van Dyke Show, aminek írója, producere és egyik szereplője is volt.

Carl Reiner komikus-színész-rendező-forgatókönyvíró / Fotó: Charley Gallay / Getty Images

Játszott az 1963-as Bolond, bolond világban és az 1966-os Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok! című háborús komédiában.

Drogról, politikáról és az önmagunkra találásról mesél Elliott Gould, a Jóbarátok színésze

Kék pulóver, egy csésze kávé és meghitt, kellemes, baráti légkör Los Angelesben. Ilyen körülmények közt ült le videóchaten keresztül interjút adni Elliott Gould, aki nemcsak hosszú órákat, de akár napokat is képes lenne izgalmas történetekkel, valamint humoros jelenetekkel telíteni a négy fal közt töltött napjainkat.

Az elmúlt években többek között a George Clooney főszereplésével készült Ocean’s Eleven-filmek Saul Bloomjaként láthatta a közönség, és szerepelt a Broadway: Beyond the Golden Age című 2018-as dokumentumfilmben is.

Carl Reiner önéletrajzi könyve 2003-ban jelent meg

Rendező munkái közé tartozik a George Burns és John Denver főszereplésével készült Te jó Isten! című 1977-es vígjáték és az 1984-es Mindenem a tied című film Steve Martinnal és Lily Tomlinnel.

Reiner különösen büszke volt a könyveire, köztük az Enter Laughing című önéletrajzi regényére, amiből később film és Broadway-előadás is készült, és 2003-ban megjelent a My Anecdotal Life című memoárjára.

Fia, Rob Reiner szintén színész és rendező, többek között A Wall Street Farkasából ismerhetjük.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3