Chynna, a Brooklynban tevékenykedő 25 éves rapper és modell szerdán hunyt el véletlen drogtúladagolás következtében. A hírt menedzsere erősítette meg. 

A fiatal lányt rengetegen szerették

Szerdán hunyt el a 25 éves Chynna, modell és rapper. A hírt menedzsere, John Miller jelentette be, ami után hozzátette, “mélyégesen szerettük őt, és elképesztően fog hiányozni”.

Chynna Meghalt 25
Véletlen Drogtúladagolásban Hunyt El A 25 Éves Chynna / Fotó: A$Ap Mob

A halál okát egy ideig nem hozták nyilvánosságra. Később a Department of Public Health a Fox News-nak megerősítette, hogy véletlen következtében történt drogtúladagolás okozta a fiatal művész halálát. Több híresség is megemlékezett Chynnáról, a hírt legtöbben megdöbbenve fogadták, köztük az A$AP Mob tagjai, True Panther és Vince Stables is. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ma reggel még beszéltünk! Ma volt az utolsó alkalmunk, hogy váltsunk pár viccet. Ez fog a legjobban hiányozni. Nem tudom elhinni és nem is tudom, hogyan lennék képes felfogni mindezt. Szeretlek. Nagyon. A szívem hivatalosan is megfagyott [/perfectpullquote]

– írja Kehlani, Chynnára emlékezve Twitter-oldalán. 

Már fiatalként befutott

Chynna Rogers, vagy ismertebb nevén csak Chynna Philadelphiában nevelkedett, de elsősorban Brooklynban tevékenykedett rapperként és modellként. Karrierjét 14 évesen kezdte, amikor először leszerződött a Ford Models-szel. 

Elhunyt Bill Withers, a soul műfaj legendás alakja – ContextUs

Bill Withers, a széles körben ismert amerikai soul-énekes március 30-án hunyt el régebb óta tartó szívkomplikációk következtében, írja a The Guardian. Az előadó 81 évesen köszönt el tőlünk és adta fel a harcot betegségével szemben. Bill Withers legismertebb szerzeményei közé tartozik a Grandma’s Hands, a Lean on Me, a Happy Day vagy az Ain’t No Sunshine.

Az A$AP Mob alapítójával, A$AP Yams-zel való találkozás hatására azonban zenélni kezdett, első száma, a Selfie 2013-ban jelent meg. Chynna még 2015-ben nyilatkozott a Dazeddigitalnak, miszerint sokan komolyan hittek a tehetségében, első buzdítói között volt A$AP Mob kollektíva is. Korán rájött, a modellkedés helyett inkább a zenével foglalkozna hosszútávon. Először 2016-ban beszélt káros addícióiról. Utolsó zenei megjelenése idén januárban az in case i die first volt, aminek jelentős része szintén az ópium-használat befolyása alatt született. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet