Otthonában lőtték le Clarence Avant zenész feleségét

Clarence Avant feleségét, a 81 éves Jacqueline Avant agyonlőtték Beverly Hills-i otthonukban, egy egész ország gyászol.

A körülmények tisztázatlanok

Szerda hajnalban agyonlőtték Jacqueline Avant Los Angeles-i filantrópot, a legendás zenei vezető, Clarence Avant feleségét a kaliforniai Beverly Hills-i otthonukban, számolt be az Associated Press a rendőrségi jelentés alapján.

A rendőrség és a mentősök egy hajnali 2 óra 23 perc után érkeztek ki az otthonukba, és találták meg a 81 éves Jacqueline Avant lőtt sebét

– mondta Mark Stainbrook Beverly Hills-i rendőrfőnök egy délutáni sajtótájékoztatón. Kórházba szállították, de nem élte túl.

A rendőrök kiérkezésekor a gyanúsított vagy gyanúsítottak elmentek. Senkit nem tartóztattak le, és az indíték továbbra is homályos. A házból semmit nem loptak el, senki más nem sérült meg.

Jacqueline Avant régóta helyi filantróp volt, aki olyan szervezeteket vezetett, amelyek alacsony jövedelmű városrészeket segítettek, köztük Watts-t és Dél-Los Angeles-t, és tagja volt a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Nemzetközi Diákközpontja igazgatótanácsának.

Avant lánya, Nicole Avant filmproducer és egykori amerikai nagykövet a Bahamákon, és a Netflix társ-vezérigazgatója és Ted Sarandos tartalomigazgató-helyettes házastársa.

Az egész család szeretné megköszönni mindenkinek a szeretetét, támogatását és részvétét. Jacqueline csodálatos nő, feleség, anya, filantróp és 55 éves Beverly Hills-i lakos volt, aki mérhetetlenül pozitív hozzájárulást és hatást tett a művészeti közösségre.

– áll az Avant és Sarandos család közleményében.

Bill Clinton is tiszteletét fejezte ki

Hirdetések

A volt amerikai elnök Twitter-oldalán írt pár sort a filantróp tiszteletére.

Jackie Avant csodálatos nő volt, nagyszerű partnere Clarence-nek, édesanyja Alexnek és Nicole-nak, aktív polgára és 30 éven át kedves barátja Hillarynek és nekem. Csodatot, tiszteletet és szeretetet keltett mindenkiben, aki ismerte. Összetört a szívünk. Nagyon fog hiányozni

– írta Bill Clinton.

A kosárlabda ikon, Earvin „Magic” Johnson is Twitteren írta, hogy életük legszomorúbb napja ez, illetve hogy őt és feleségét „megrázta” Avant halálhíre, és „az egyik legközelebbi barátjuknak” nevezte őt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet