Csontos Karina élete utolsó perceiben a Facebookon kért segítséget

Megrázó részletek derült ki Csontos Karina halála körül. A Sztárban sztár leszek! műsorának versenyzője autómentőbe rohant bele egy személyautóval.

A motorozás volt a szenvedélye

Borzasztó hír rázta meg a Sztárban Sztár leszek! című műsor csapatát: váratlanul meghalt a fiatal, Kárpátaljáról érkezett versenyző, Csontos Karina. Pár hete még Majka és Tóth Gabi összeveszett azon, hogy kinek a csapatába kerüljön a tehetség, végül az énekesnő vitte el. A fiatal lány a harmadik előválogatóba a Hagylak menni című dallal került be – írta a Tények.hu.

Csontos Karina Meghalt Halalanak Oka
Csontos Karina a Sztárban sztár leszek! versenyén / Fotó: TV2
A 16 éves lány bemutatkozó kisfilmjében elmondta, hogy a motorozás a szenvedélye. Kiskora óta az énekesnői pályára készült, sajnos ezt az álmát már nem válthatja valóra.

Csontos Karina mellett a másik három utas is meghalt

A halál oka baleset volt: autómentőbe rohant bele egy személyautó Nagylucskán pénteken, a hajnali órákban. Kigyulladt a személyautó, amelyben a fiatal lány utazott, a kocsiban tartózkodó négy személy életét vesztette. Az autómentő sofőrjét a mentők kórházba szállították, állapota kielégítő – írta a Tények.hu a Kárpáti Igaz Szóra hivatkozva.

Tóth Gabi is elbúcsúzott a fiatal lánytól. Mint írta a közösségi oldalain, “legyen neked könnyű a föld, drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!”

Élete utolsó perceiben segítséget kért Facebookon

A tragédia újabb részleteiből kiderült nemrég.

A fiatal lány döbbenetes lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot a halála előtt, ugyanis az utolsó percekben a Facebookon próbált meg segítséget kérni egy zárt csoportban – tudta meg a Bors.

Miközben az autóban rekedt fiatalok hiába próbáltak kiszabadulni, Karina még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként. A segítség sajnos nem érkezett meg időben, mindannyian bent égtek.

Egymást követő napokban egyébként egy másik verseny, a szintén a TV2-n futott Megasztár egykori versenyzője, Kandech Evelyne halálhíréről számolt be a magyar sajtó. Mint megírtuk, Kandech hosszú betegség után hunyt el. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk