A színész titokzatos interjút adott Jakupcsek Gabriellának.

Anyagi problémákkal küzdött a színész

Mint beszámoltunk róla, meghalt Damu Roland színész december 27-ére virradóan. A Jóban Rosszban egykori szereplője koronavírus-fertőzésből adódó szövődmények következményében hunyt el.

A közösségi média oldalaiból jól látszott, hogy nyár végén kezdett rosszra fordulni az egészségügyi állapota. Mint írta, a gyógyszerek kiváltása is anyagi problémákat okoz neki. December elején aztán kórházba került, később hazaengedték, ágynyugalmat írtak elő az orvosok.

A színész azonban december közepén ismét kórházba került, súlyos volt az állapota, mélyaltatásban feküdt az intenzív osztályon. A közeli ismerősei a sajtónak megerősítették, koronavírusos és lélegeztetőgépre került. Szintén közeli barátja erősítette meg a halálhírt a sajtónak.

Már novemberben azt mondta Damu Roland, baj van a tüdejével

Még novemberben adott interjút – az utolsó tévéinterjúja – a 47 éves Damu, amelyben elmondta Jakupcsek Gabriellának az ATV stúdiójában, hogy baj van a tüdejével. A Jakupcsek Night műsorban arról is beszélt a színész, hogy a pandémia alatt egyáltalán nem tétlenkedett, kőművesnek állt, ám jött egy betegség, ami komolyabb volt, mint elsőre hitték.

Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint egyébként gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj

– mondta titokzatosan a Jóban Rosszban egykori szereplője. Hozzátette: “maradjunk abban, amit igazolni tudok: az az, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van, de sokkal nagyobb a baj.”

A teljes beszélgetést ezen a linken nézhető vissza.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet