Lelőtték Texasban Eddie Hassellt, A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt film színészét

Lelőtték vasárnap Texasban Eddie Hassell színészt, akit A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt filmből és A mélység fantomja című tévésorozatból is ismerhettek a nézők.

Autós rablás áldozata lett

Eddie Hassell színészt vasárnap reggel lőtték le, feltehetően egy autós rablás során, de a részletek nem ismeretesek, mivel a nyomozás még folyik az ügyben. 

Eddie Hassell szinesz meghalt gyilkossag halalanak oka
/ Fotó: Eddie Hassell színész hivatalos Instagram-oldala

Egyelőre az sem derült ki, hogy pontosan hol ölték meg a színészt – írta meg a Variety a 30 éves sztár ügynökének közleményére hivatkozva. 

Igazán 2010-ben indult el a karrierje

Hassell 1990-ben született a texasi Corsicanában. A 2000-es években egy sor kisebb filmszereppel kezdte pályafutását, majd 2010-ben megkapta Clay szerepét A gyerekek jól vannak című drámában, amelyben Julianne Moore és Mark Ruffalo  aki korábban Karácsony Gergely főpolgármesterré válásához is gratulált – játszotta a főszerepet. A produkciót a legjobb film Oscarjára is jelölték. A fiatal színész az NBC sci-fisorozatában, A mélység fantomjában Phil Nance-t alakította. De egyebek mellett feltűnt Aaron Sorkin A színfalak mögött című sorozatában, a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban, és egy sor más tévés produkcióban.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Szerepelt a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló Jobs című életrajzi drámában is. A színészet mellett megszállott szörfös és gördeszkás volt. Egy 2013-as interjújában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepe van a gördeszkázásnak, reklámszerepeket is kapott emiatt. Texasban lovagolt és rodeózott, de miután átköltözött Los Angelesbe, átnyergelt a gördeszkára, és filmjeiben minden kaszkadőrmutatványt maga csinált.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból