Meghalt egy 27 éves fitt nő, aki éhgyomorra ivott sört

A 27 éves, sportos Alice Burton Bradford holtan esett össze kertjében, miután éhgyomorra ivott sört.

Egészségesnek volt mondható a lány

A brightoni fiatal lány a barátai szerint ritkán ivott alkoholt, és nagyon odafigyelt arra, hogy egészségesen táplálkozzon, sokat sportoljon, számolt be a brit Metro. Július elsején azonban anélkül kezdett el sörözni, hogy előtte bármit is evett volna ez pedig tragédiához vezetett.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Bradford szervezetében ugyanis a hirtelen megivott alkoholmennyiség ketoacidózist, vagyis súlyos anyagcsere-rendellenességet okozott, ami a halálához vezetett.

Az udvar közepén találták meg

“Sokként ért minket a halálhíre” – panaszolta a fiatal lány egy gyerekkori barátja.

A tudósok bebizonyították: Az alkohol öl, butít, nyomorba dönt!

A Lancet brit orvosi hetilapban megjelent tanulmány szerzői azt elismerték, hogy a mérsékelt fogyasztás talán véd a szívbetegségekkel szemben, ám ez az előny nem akkora jelentőségű, mint a rák és más betegségek kockázatának emelkedése. A betegségek okozta anyagi terhekről szóló tanulmány (Global Burden of Disease) 195 országban vizsgálta meg az alkoholfogyasztás és az egészség összefüggéseit az 1990 és 2016 közötti időszakban.

Alice Burton Bradfordot szerettei az udvar közepén holtan találták meg. A boncolás során derült ki tragikus halálának oka, melyet a gyászoló család, abban bízva, hogy sikerül megelőzni hasonló tragédiákat, megosztott a nyilvánossággal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból