Meghalt Gene Dynarski, a Star Trek és az X-akták színésze

Egy Los Angeles-i rehabilitációs intézetben halt meg Gene Dynarski amerikai színész, akit összesen 65 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.

Csak most hozták nyilvánosságra

A tragédia február 27-én történt meg a Studio City orvosi központjában ám az egyik barátja, a drámaíró Ernest Kearney csak most hozta nyilvánosságra a hírt – értesült a Variety.

Steven Spielbergnek két filmjében, a Párbajban és a Harmadik típusú találkozásokban is feltűnt. Látható volt Az elnök embereiben és a Kasszafúrókban is, de inkább sorozatokban vendégszerepelt.

A Star Trekben és az X-aktákban is játszott

Olyan szériákban láthattuk, mint az eredeti Star Trek és a Star Trek: Az új nemzedék, a Kojak, a Starsky és HutchA farm, ahol élünkA szupercsapat, a Seinfeld.

Az X-akták sztárja saját kapszula kollekcióval jelentkezik

Gillian Anderson Winser Londonnal együttműködésben piacra dobott kapszula kollekciója leginkább a vonalvezetésről, a kötöttárukról és a selyemingekről szól. Egyszerre kemény, mégis lágy, férfias, mégis nőies. A színésznő ezt írta Twitterén: Platinaszőkített hajjal nagyon menő Gillian Anderson, főleg a fehér selyemblúzban. A kollekció szeptember 1-jén lesz elérhető. Gillian Anderson for Winser London.

Utoljára az X-akták sorozatban vállalt szerepet.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Meghalt Gene Dynarski, a Star Trek és az X-akták színésze
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból