Meghalt George Michael húga

Napra pontosan három évvel George Michael halála után meghalt a húga, Melanie Panayiotou. A nőre az otthonában találtak rá holtan.

Melanie Panayiotou 55 éves volt, fodrászként dolgozott. Holttestére a nővére, Yioda talált rá december 25-én este a nő londoni otthonában.

meghalt george michael húga
Georg Michael és húga, Melanie

A rendőrség közlése szerint szerdán este 19:35-kor hívták őket a mentők a helyszínre, miszerint egy ötvenes éveiben járó nő meghalt. Mint mondták, nem bűncselekmény okozta a halálát.

A nő halálhírét a család ügyvédje erősítette meg. Arra kértek mindenkit, tartsák tiszteletben a hozzátartozók magánéletét ebben a szomorú időszakban – írja a The Guardian.

Hajléktalanszállón emlékezett George Michaelre a Coldplay-frontember

Chris Martin fellépése nem volt beharangozva, nem volt jelen a sajtó sem, az énekes egyszerűen csak beugrott jófejkedni kicsit. Például segített a kávé- és teafőzésben, majd eljátszott néhány saját dalt, illetve a legendás Last Christmas-t a Wham!-től, amit George Michaelnek dedikált. Welcome back to Twitter.

George Michael napra pontosan három évvel korábban, 2016. december 25-én halt meg. Az énekes jóban volt a húgával, végrendeletében 50 millió fontot hagyott rá. Legidősebb nővérük, az 57 éves Yioda is nagy részt örökölt a birtokából.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból