Vetélkedőműsor közben halt meg Godfrey Gao színész-modell

Meghalt Godfrey Gao színész-modell a Chase Me vetélkedűműsor forgatása közben, írja a BBC.

A kanadai-tajvani származású színész-modell Kínában veszítette életét, amikor is a Chase Me (Üldözz) című vetélkedőműsor forgatása közben összeesett.

Godfrey Gao színész-modell / Fotó: Getty Images

A 35 éves Godfrey Gao vendégszereplőként vett részt a Chase Me vetélkedőműsorban, amelyben több csapat méri össze erejét ügyességi és erőnléti feladatokban.

A BBC információi szerint a show producerei közölték, Godfrey Gao egy csapatfeladat közben esett össze, elvesztette az eszméletét, majd a kórházba szállítás után elhunyt. Két órán át küzdöttek az életéért, de sikertelenül. Halálát hirtelen szívmegállás okozta.

A tragédiát megelőző napokban egyébként több olyan videó is készült róla, amikor láthatóan nagyon szenvedett a túlzott megterheléstől.

2011-ben ő volt az első férfi ázsiai modell, akit a Louis Vuitton szerződtetett reklámkampányához.

No Title

This is a fancam showing how #LUCAS slipped during the recording of the show but still gave in all his energy to complete the game. He couldn’t even breath properly. Take care yourself please 😭#ChaseMe #追我吧 #黄旭熙#WayV @WayV_official #NCT @NCTsmtown #SuperM @superm pic.twitter.com/azFnsbxBSs

Letette a névjegyét Hollywoodban is, szerepelt A végzet ereklyéi – Csontváros című filmben.

Kínában különösen népszerű volt, miután az egyik főszereplője volt a Remembering Lichuan című nagy sikerű televíziós drámasorozatnak.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Média > Vetélkedőműsor közben halt meg Godfrey Gao színész-modell
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból