Holtan találták Gregory Boyce színészt és barátnőjét. Boyce az első Alkonyat (Twilight) filmből vált ismertté, 30 éves volt.

Nem történhetett gyilkosság

Boyce az Alkonyatban Tylert alakította, aki majdnem karambolozott Bellával, mielőtt Edward meg nem állította a puszta kezével. Boyce barátnője, Natalie Adepoju 27 éves volt, mind a kettejüket a Las Vegas-i otthonukban találták meg május 13-án.

Gregory Boyce Meghalt Halalanak Oka
Gregory Boyce És Barátnője, Natalie Adepoju

Boyce testvére, Chris Wayne Facebookon is elköszönt a színésztől: “Bárcsak itt lennél, tesó! A világ elveszített egy fantasztikus embert.” Az anyja, Lisa Wayne is Facebookon búcsúzott: “Beteg vagy nélküled. Megsebzett, elveszett vagyok. Nagyon fáj.”

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Gregory Boyce családjaként végtelenül szomorúak vagyunk. Apa, fiú, unoka, testvér, nagybácsi és barát volt. Ő volt a fény az életünkben, és összetörtünk. Az a Gregory, akit mi ismertünk egy melegszívű és jó ember volt, egy rendkívülien tisztelettudó és felelősségteljes férfi. Mindig másokat rakott az első helyre. A gyászoló család nevében nyugalmat szeretnénk kérni, és köszönjük az együtt érző szavakat[/perfectpullquote]

– olvasható a család hivatalos közleményében, írja a TMZ.

A toxikológiai eredmény mondhatja ki a halálának okát

A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomok nem utalnak gyilkosság jeleire, írja a BBC. A toxikológiai eredményre egyelőer várnak, mondta a halottkém. Azonban a clark megyei halottkém megerősítette a sajtónak, hogy a halálának oka az egyelőre függőben lévő toxikológiai eredmény lehet. A helyi sajtó nem véletlenül érdeklődött efelől, ugyanis a TMZ értesülései szerint fehér port találtak a helyszínen.

Holtan találták a 33 éves Ashley Mattingly modellt – ContextUs

Jelenleg is zajlik a nyomozás Ashley Mattingly, az egykori playmate lány halála miatt – írja a New York Post . Mattingly pénteken hunyt el, kihűlt testére az austini otthonában találtak rá. A borzasztó hírt megerősítette Mattingly ikertestvére és húga is, akik szerint Ashley ugyan alkoholproblémákkal küzdött, de szeretett volna felgyógyulni, az elmúlt időszakban pedig kifejezetten jobban is volt.

Boyce-nak és Adepojunak is volt egy-egy tizenéves gyermeke.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet