Meghalt Harry Hains, az Amerikai Horror Story színésze

Mindössze 27 éves volt Harry Hains, az Amerikai Horror Story színésze.

Meghalt Harry Hains, a Netflix The OA című sorozatának és az Amerikai Horror Story című sorozat színésze. A mindössze huszonhét éves ausztrál színész halálának tényét édesanyja, a szintén színész Jane Badler is megerősítette.

meghalt harry hains amerikai horror story netflix the oa
Harry Hains / Fotó: Getty Images

A Melbournben született Hains Londonban és New Yorkban is sokat élt, halála előtt Los Angelesben lakott, és színészi karrierje mellett modellkedett, valamint Antiboy néven zenélt is.

Jessica Lange nem akar többet szerepelni az Amerikai Horror Story-ban

A Ryan Murphy alkotta horrorantológia a kilencedik évadjához érkezett, amely ezúttal a nyolcvanas évek hangulatát és sorozatgyilkosokról szóló horrorjait idézi. A 2011-ben indult sorozat sztárja Jessica Lange volt, aki az első évadban nyújtott alakításért Golden Globe-díjat kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. A sorozat egy csapásra lett sikeres, mind szakmailag, mind nézettség szempontjából.

Hains korábban beszélt arról, hogy magát genderfluidnak tartja, azaz nem teljesen van kőbe vésve nemi identitása. A The Guardian a Boys By Girls magazin interjúját idézi:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tudom, hogy férfinak születtem, de nem gondolom, hogy megtestesíteném azt, amit a férfilét jelent. Abban hiszek, hogy legyünk azok, akik lenni akarunk. Csak zavart szül, ha megpróbáljuk felcímkézni magunkat, így én igyekszem távol maradni a címkéktől.[/perfectpullquote]

Ugyanebben az interjúban a színész arról is beszélt, hogy gyerekkorában az álmatlanság egy nagyon súlyos típusától szenvedett. Halálának oka ismeretlen, ám édesanyja posztjában mentális zavarokról és függőségről írt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból