Meghalt Irrfan Khan, Hollywood egyik legkedveltebb színésze

Contextus

Contextus

Irrfan Khan a Gettómilliomossal vált ismertté, de olyan filmekben is szerepet vállalt, mint a Jurassic World vagy a Pi élete.

Neuroendokrin tumorral kezelték

53 éves korában meghalt az Európában és Amerikában is a legismertebbek és legkedveltebbek közé tartozó bollywoodi filmszínész, Irrfan Khan, aki az indiai filmjei mellett szerepelt a Jurassic Worldben, a Pi életében és Tom Hanks mellett az Infernóban is, írja a Variety.

Irrfan Khan / Fotó: Getty Images

Khant 2018-ban Londonban neuroendokrin tumorral kezelték (ez a daganatok egy ritkább formája, amely hormonokat termel a szervezetben), de a kezelés sikeresnek tűnt, és a színész még egy filmet is leforgatott utána.

Kedden azonban a mumbai-i kórház intenzív osztályára került egy bélfertőzéssel, és itt életét vesztette. Mindez csupán néhány nappal az anyja halála után történt, akinek temetését a koronavírus-járványra hozott korlátozások miatt videócseten tudta csak végignézni.

Wes Andersonnal is dolgozott együtt

Khan Indián kívüli leghíresebb szerepe a nyolcszoros Oscar-díjas Gettómilliomos rendőre volt. Korábban Angelina Jolie mellett játszott a Hatalmas szívben, szerepelt Wes Anderson Utazás Darjeelingbe című filmjében, ő játszotta a főszereplő felnőttkori énjét a Pi életében, és szerepelt a Cannes-ban bemutatott Ezerízű szerelemben, a Jurassic Worldben és az Infernóban is.

Kezdőlap > Uncategorized > Meghalt Irrfan Khan, Hollywood egyik legkedveltebb színésze
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból