Meghalt 39 évesen a This is Us sorozat írója, Jas Waters

Meghalt 39 évesen a This is Us sorozat írója, Jas Waters

Meghalt Jas Waters, a nagy sikerű This is Us (Rólunk szól) sorozat írója, újságíró, tévés személyiség 39. életévében.

Felakasztotta magát

A díjakkal elhalmozott, nagy sikerű sorozat, a This is Us (Rólunk szól) írócsapata tette közzé szerdán a szomorú hírt, hogy meghalt Jas Waters, oszlopos tagjuk.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fantasztikus történetmesélő volt, igazi őserő. (…) Egy közülünk[/perfectpullquote]

– olvasható a Twitteren a készítők által közzétett közleményben, írja a The Hollywood Reporter.

Jas Waters, a This is Us (Rólunk szól) sorozat írója / Fotó: Getty Images

A Deadline értesülése szerint felakasztotta magát a 39 éves újságíró, tévés személyiség. A tragédia 9-én, kedden történt a Los Angeles megyei halottkém tájékoztatása szerint.

Egyedi hangvétele volt

Waters a This is Us a Showtime Most nevess! című sorozatán is dolgozott. Ez Magyarországon az HBO Go-n látható, és Jim Carrey egy népszerű gyerekműsor házigazdáját alakítja benne, aki a gyásszal küszködik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jasnak teljesen egyedi hangvétele volt, és meghatározó tagja volt az írócsapatunknak. Ez egy lesújtó veszteség mindazoknak, akik ismerték őt és a kisugárzásában élhettek. Az egyik általa írt sor különösen sokat jár a fejemben ezen a napon: a sebeink nem a megtörésünk jelei. A gyógyulásunk bizonyítékai[/perfectpullquote]

– írta Dave Holstein, a Most nevess! alkotója.

Meghalt a The Pointer Sisters egykori tagja, Bonnie Pointer

“Mély szomorúsággal tudatjuk a The Pointer Sisters rajongóival, hogy testvérünk, Bonnie meghalt ma reggel – adta hírül testvére, Anita, írja a . Mint hozzátette, “családunkat lesújtotta a halálhír. A testvéreim, az én és a teljes Pointer család nevében kérlek titeket, imádkozzatok a lelki üdvösségéért.”

Waters egy korábbi interjújában arról mesélt, hogy nagyszüleivel nőtt föl egy nyugdíjas otthonban, így elég hamar szembesült az élet teljes spektrumával, amit igyekezett a munkájában is megjeleníteni.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Meghalt 39 évesen a This is Us sorozat írója, Jas Waters
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból