Hallgatom Meghalt 21 éves korában Juice WRLD

Meghalt 21 éves korában Juice WRLD

Promóció

Meghalt Juice WRLD chicagói rapper 21 éves életévében, írja a TMZ.

Promóció
- Advertisement -

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

Juice WRLD rapper / Fotó: Getty Images

Habár kórházba szállításakor Higgins még eszméleténél volt, nem sok idő elteltével a kezelések megkezdése előtt elhunyt. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, többen agyvérzésre gyanakodnak.

A zenész 2018-ban tett szert nagyobb népszerűségre olyan Billboard-listás slágereivel, mint például az All Girls Are The Same vagy a Lucid Dreams. A kritikusok és a nagyközönség leginkább a trapet és a poppunkot ügyesen vegyítő stílusa miatt méltatta, sokan a Lil Peep és köre által meghonosított emorap zászlóvivőjének és egyik továbbörökítőjének tartották.

Juice WRLD – Legends (Music Video Tribute)

fan made tribute Video. Juice WRLD – Legends rip x rip peep Prod. by Take A Daytrip Business/Contact: ovoxoplug@gmail.com

Rövid, de sikerekben gazdag karrierje alatt olyan előadókkal dolgozott, mint Travis Scott, Young Thug, Halsey, Ski Mask The Slump God, Trippie Redd, Lil Tecca, Ellie Goulding vagy éppen a BTS, Future-rel pedig egy komplett kollab lemezt készített.

Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit

6.3m Likes, 694.2k Comments – Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) on Instagram: “Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit”

Több mixtape és EP mellett két stúdióalbumot is kiadott, legutóbbi korongja, a Death Race for Love idén márciusban debütált.

Juice WRLD most hétfőn ünnepelte születésnapját, mindössze 21 éves volt.

Mirror azt írja: Juice Wrld szinte megjövendölte egyik dalában a saját halálát. A fiatal tehetség arról rappelt ugyanis, hogy fiatalon fog meghalni, vagyis Juice Wrld 2018-as, Legends című dalának egyik sora arról szólt, hogy nem él többet 21 évnél. Az említett dal videóklipjében XXXTentacion pályatársa előtt tiszteleg, akit 20 éves korában, tavaly júniusban gyilkoltak meg.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3