Hallgatom Meghalt 21 éves korában Juice WRLD

Meghalt 21 éves korában Juice WRLD

Promóció

Meghalt Juice WRLD chicagói rapper 21 éves életévében, írja a TMZ.

Promóció

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

Juice WRLD rapper / Fotó: Getty Images

Habár kórházba szállításakor Higgins még eszméleténél volt, nem sok idő elteltével a kezelések megkezdése előtt elhunyt. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, többen agyvérzésre gyanakodnak.

A zenész 2018-ban tett szert nagyobb népszerűségre olyan Billboard-listás slágereivel, mint például az All Girls Are The Same vagy a Lucid Dreams. A kritikusok és a nagyközönség leginkább a trapet és a poppunkot ügyesen vegyítő stílusa miatt méltatta, sokan a Lil Peep és köre által meghonosított emorap zászlóvivőjének és egyik továbbörökítőjének tartották.

Juice WRLD – Legends (Music Video Tribute)

fan made tribute Video. Juice WRLD – Legends rip x rip peep Prod. by Take A Daytrip Business/Contact: ovoxoplug@gmail.com

Rövid, de sikerekben gazdag karrierje alatt olyan előadókkal dolgozott, mint Travis Scott, Young Thug, Halsey, Ski Mask The Slump God, Trippie Redd, Lil Tecca, Ellie Goulding vagy éppen a BTS, Future-rel pedig egy komplett kollab lemezt készített.

Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit

6.3m Likes, 694.2k Comments – Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) on Instagram: “Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit”

Több mixtape és EP mellett két stúdióalbumot is kiadott, legutóbbi korongja, a Death Race for Love idén márciusban debütált.

Juice WRLD most hétfőn ünnepelte születésnapját, mindössze 21 éves volt.

Mirror azt írja: Juice Wrld szinte megjövendölte egyik dalában a saját halálát. A fiatal tehetség arról rappelt ugyanis, hogy fiatalon fog meghalni, vagyis Juice Wrld 2018-as, Legends című dalának egyik sora arról szólt, hogy nem él többet 21 évnél. Az említett dal videóklipjében XXXTentacion pályatársa előtt tiszteleg, akit 20 éves korában, tavaly júniusban gyilkoltak meg.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3