Meghalt 21 éves korában Juice WRLD

Meghalt Juice WRLD chicagói rapper 21 éves életévében, írja a TMZ.

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

Juice WRLD rapper / Fotó: Getty Images

Habár kórházba szállításakor Higgins még eszméleténél volt, nem sok idő elteltével a kezelések megkezdése előtt elhunyt. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, többen agyvérzésre gyanakodnak.

A zenész 2018-ban tett szert nagyobb népszerűségre olyan Billboard-listás slágereivel, mint például az All Girls Are The Same vagy a Lucid Dreams. A kritikusok és a nagyközönség leginkább a trapet és a poppunkot ügyesen vegyítő stílusa miatt méltatta, sokan a Lil Peep és köre által meghonosított emorap zászlóvivőjének és egyik továbbörökítőjének tartották.

Juice WRLD – Legends (Music Video Tribute)

fan made tribute Video. Juice WRLD – Legends Inquiries: [email protected]

Rövid, de sikerekben gazdag karrierje alatt olyan előadókkal dolgozott, mint Travis Scott, Young Thug, Halsey, Ski Mask The Slump God, Trippie Redd, Lil Tecca, Ellie Goulding vagy éppen a BTS, Future-rel pedig egy komplett kollab lemezt készített.

https://www.instagram.com/p/B5oOMw5gInF/

Több mixtape és EP mellett két stúdióalbumot is kiadott, legutóbbi korongja, a Death Race for Love idén márciusban debütált.

Juice WRLD most hétfőn ünnepelte születésnapját, mindössze 21 éves volt.

Mirror azt írja: Juice Wrld szinte megjövendölte egyik dalában a saját halálát. A fiatal tehetség arról rappelt ugyanis, hogy fiatalon fog meghalni, vagyis Juice Wrld 2018-as, Legends című dalának egyik sora arról szólt, hogy nem él többet 21 évnél. Az említett dal videóklipjében XXXTentacion pályatársa előtt tiszteleg, akit 20 éves korában, tavaly júniusban gyilkoltak meg.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból