Meghalt Juice WRLD chicagói rapper 21 éves életévében, írja a TMZ.

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

Juice Wrld Meghalt
Juice Wrld Rapper / Fotó: Getty Images

Habár kórházba szállításakor Higgins még eszméleténél volt, nem sok idő elteltével a kezelések megkezdése előtt elhunyt. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, többen agyvérzésre gyanakodnak.

A zenész 2018-ban tett szert nagyobb népszerűségre olyan Billboard-listás slágereivel, mint például az All Girls Are The Same vagy a Lucid Dreams. A kritikusok és a nagyközönség leginkább a trapet és a poppunkot ügyesen vegyítő stílusa miatt méltatta, sokan a Lil Peep és köre által meghonosított emorap zászlóvivőjének és egyik továbbörökítőjének tartották.

Juice WRLD – Legends (Music Video Tribute)

fan made tribute Video. Juice WRLD – Legends Inquiries: [email protected]

Rövid, de sikerekben gazdag karrierje alatt olyan előadókkal dolgozott, mint Travis Scott, Young Thug, Halsey, Ski Mask The Slump God, Trippie Redd, Lil Tecca, Ellie Goulding vagy éppen a BTS, Future-rel pedig egy komplett kollab lemezt készített.

https://www.instagram.com/p/B5oOMw5gInF/

Több mixtape és EP mellett két stúdióalbumot is kiadott, legutóbbi korongja, a Death Race for Love idén márciusban debütált.

Juice WRLD most hétfőn ünnepelte születésnapját, mindössze 21 éves volt.

Mirror azt írja: Juice Wrld szinte megjövendölte egyik dalában a saját halálát. A fiatal tehetség arról rappelt ugyanis, hogy fiatalon fog meghalni, vagyis Juice Wrld 2018-as, Legends című dalának egyik sora arról szólt, hogy nem él többet 21 évnél. Az említett dal videóklipjében XXXTentacion pályatársa előtt tiszteleg, akit 20 éves korában, tavaly júniusban gyilkoltak meg.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet