Hallgatom Juice WRLD's halálát oxikodon- és kodeintúladagolás okozta

Juice WRLD’s halálát oxikodon- és kodeintúladagolás okozta

Promóció

Juice WRLDS tavaly december elején, mindössze 21 évesen hunyt el, miután magángépével leszállt a chicagói repülőtéren, és rohamot kapott.

Promóció
- Advertisement -

Juice WRLD rapper halálát a hivatalos boncolási jegyzőkönyv szerint véletlen túladagolás okozta. A január 22-én kiadott, Cook megyei halottkém vizsgálata szerint halálos mennyiségű kodeint és oxikodint találtak a zenész szervezetében – írja a The Guardian.

Fotó: Katja Ogrin/Redferns

A jegyzőkönyv azt írja, hogy Juice WRLD véletlen oxikodon- és kodeinmérgezésben halt meg.

Meghalt 21 éves korában Juice WRLD, információk szerint agyvérzésben

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

A rapper, polgári nevén Jarad Anthony Higgins, 2019. december 8-án halt meg. A jelentés szerint rohamot kapott, miután a chicagói Midway repülőtéren leszállt a magángépe, amelyben a rendőrség és a szövetségi nyomozók fegyvereket, gyógyszereket és nagyságrendileg 32 kg marihuánát találtak és foglaltak le.

Higgins, bár sikerült egy időre újraéleszteni az ópiátok ellenanyagának számító Narcannal, a kórházba szállítás után nem sokkal életét vesztette. Mindössze egy héttel halála előtt ünnepelte 21. születésnapját.

Higgins a függőségről és drogfogyasztásról szóló szövegeiről vált ismertté. Nyíltan beszélt arról is, hogy Lean-fogyasztó, ami egy kodeint tartalmazó, köhögéselleni szirupos orvosságból készült kábítószer, és amelynek használata pár éve terjedt el az amerikai hip-hop világban. Még számot is írt a lean-függőségéről 2018-ban, a Lean With Me-t.

Juice WRLD – Lean Wit Me (Official Music Video)

Watch the official video for “Lean Wit Me” by Juice WRLD. For all official Juice Wrld News & Merch visit http://Juicewrld999.com Goodbye & Good Riddance available now: http://smarturl.it/GGRJuiceWRLD Subscribe to the official Juice WRLD channel for new music, updates and behind the scenes footage click here: http://bit.ly/Sub-to-JuiceWrld Check out more Juice WRLD here: Soundcloud – https://soundcloud.com/uiceheidd/sets…

A zenei világ még próbálja feldolgozni a rapper hirtelen halálát. Eminem a múlt héten adta ki közös számukat, a Monsters-t, amit a Higgins halála előtt nem sokkal vettek fel.

Eminem – Godzilla (Lyrics) ft. Juice WRLD

Eminem – Godzilla (Lyrics) ft. Juice WRLD Eminem http://twitter.com/eminem http://facebook.com/eminem http://instagram.com/eminem Juice WRLD http://twitter.com/juiceworlddd http://instagram.com/juicewrld999 Lyric video for “Monster” by Eminem, Juice WRLD

Ezután egy névtelen hekker huszonhat kiadatlan Juice WRLD-dalt szivárogtatott ki a neten. Higgins rajongói pedig a közösségi médiában emlékeztek meg kedvencükről.

Carmella Wallace, a rapper édesanyja azt nyilatkozta a TMZ-nek, reméli, fia halála rávilágít a kábítószerfüggőség problémájára.

Mindannyian azt reméljük, hogy a hagyatéka, az a párbeszéd, amelyet a zenéjében elkezdett, segíthet másoknak abban, hogy győztesen kerüljenek ki a küzdelmükből, hiszen volt az, amit mindennél jobban szeretett volna

– mondta az elhunyt rapper édesanyja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3