Juice WRLDS tavaly december elején, mindössze 21 évesen hunyt el, miután magángépével leszállt a chicagói repülőtéren, és rohamot kapott.

Juice WRLD rapper halálát a hivatalos boncolási jegyzőkönyv szerint véletlen túladagolás okozta. A január 22-én kiadott, Cook megyei halottkém vizsgálata szerint halálos mennyiségű kodeint és oxikodint találtak a zenész szervezetében – írja a The Guardian.

Juice Wrld Tuladagolas Halal
Fotó: Katja Ogrin/Redferns

A jegyzőkönyv azt írja, hogy Juice WRLD véletlen oxikodon- és kodeinmérgezésben halt meg.

Meghalt 21 éves korában Juice WRLD, információk szerint agyvérzésben

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

A rapper, polgári nevén Jarad Anthony Higgins, 2019. december 8-án halt meg. A jelentés szerint rohamot kapott, miután a chicagói Midway repülőtéren leszállt a magángépe, amelyben a rendőrség és a szövetségi nyomozók fegyvereket, gyógyszereket és nagyságrendileg 32 kg marihuánát találtak és foglaltak le.

Higgins, bár sikerült egy időre újraéleszteni az ópiátok ellenanyagának számító Narcannal, a kórházba szállítás után nem sokkal életét vesztette. Mindössze egy héttel halála előtt ünnepelte 21. születésnapját.

Higgins a függőségről és drogfogyasztásról szóló szövegeiről vált ismertté. Nyíltan beszélt arról is, hogy Lean-fogyasztó, ami egy kodeint tartalmazó, köhögéselleni szirupos orvosságból készült kábítószer, és amelynek használata pár éve terjedt el az amerikai hip-hop világban. Még számot is írt a lean-függőségéről 2018-ban, a Lean With Me-t.

Juice WRLD – Lean Wit Me (Official Music Video)

Watch the official video for “Lean Wit Me” by Juice WRLD. For all official Juice Wrld News & Merch visit http://Juicewrld999.com Goodbye & Good Riddance avai…

A zenei világ még próbálja feldolgozni a rapper hirtelen halálát. Eminem a múlt héten adta ki közös számukat, a Monsters-t, amit a Higgins halála előtt nem sokkal vettek fel.

Eminem – Godzilla (Lyrics) ft. Juice WRLD

Eminem – Godzilla (Lyrics) ft. Juice WRLD Eminem http://twitter.com/eminem http://facebook.com/eminem http://instagram.com/eminem Juice WRLD http://twitter.c…

Ezután egy névtelen hekker huszonhat kiadatlan Juice WRLD-dalt szivárogtatott ki a neten. Higgins rajongói pedig a közösségi médiában emlékeztek meg kedvencükről.

Carmella Wallace, a rapper édesanyja azt nyilatkozta a TMZ-nek, reméli, fia halála rávilágít a kábítószerfüggőség problémájára.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindannyian azt reméljük, hogy a hagyatéka, az a párbeszéd, amelyet a zenéjében elkezdett, segíthet másoknak abban, hogy győztesen kerüljenek ki a küzdelmükből, hiszen volt az, amit mindennél jobban szeretett volna[/perfectpullquote]

– mondta az elhunyt rapper édesanyja.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet