Meghalt Kim Jeong-hwan K-popsztár, a TST banda tagja

Kedden 28 éves korában meghalt Kim Jeong-hwan, művésznevén Yohan, a TST K-pop csapat tagja. 

Meghalt Kim Jeong-hwan K-popsztár, írja a The Guardian. Yohan a dél-koreai popvilágba 2013-ban került be az NOM (No Other Man) együttessel.

yohan meghalt k pop
Yohan, a TST banda tagja / Fotó: Fs7 hivatalos Instagram-oldala

Három évvel ezelőtt, 2017-ben csatlakozott a 6 fős TST-hez, ami az országos top 30-as listára a Time’s Up és a Wake Up kislemezekkel is felkerült.

[MV] 일급비밀 (TST) _ WAKE UP

MV] 일급비밀 (TST) _ WAKE UP ▶1theK FB : http://www.facebook.com/1theK ▶1theK TW : https://twitter.com/1theK ▶1theK Kakao : https://goo.gl/otRpZc

Az elmúlt években több K-popsztár is meghalt: 2015-ben Ahn So-jin zuhant ki a 10. emeletről, 2017-ben Kim Jong-hyun a SHINee-ból ölte meg magát.

A K-pop-rajongók széttrollkodták a #WhiteLivesMatter hashtaget

Egy nappal a Blackout Tuesday után, szerdán, látványos virtuális akcióban mutatkozott meg a közösségi médiában a K-pop rajongók befolyása. A koreai könnyűzene a 2012-ben a YouTube-on berobbanó Gangnam Style óta hatalmas tömegeket hódított meg világszerte, legnagyobb nemzetközi sztárja a BTS . A műfaj kedvelői aktívan jelen vannak a közösségi oldalakon is.

Tavaly pedig két énekes-színész, Goo Hara és Sulli ölte meg magát komoly online zaklatások után. Decemberben Cha In Ha énekes és feltörekvő színész halt meg 27 évesen.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból