Kobe Bryant már idén bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A január 26-án egy végzetes helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant 2020-ban végre bekerülhet az NBA Hírességek Csarnokába.

Egy játékos akkor kaphat bebocsátást a legendák közé, ha a visszavonulását követően legalább négy év eltelt. Mint ismeretes, Bryant 2016-ban hagyta abba az aktív játékot. Ezt azt jelenti, hogy a január 26-án elhunyt NBA-sztár idén először jogosult a Hírességek Csarnokába bekerülni, írja a 24.hu. Nem csak beszélt róla, tényleg legenda lesz.

kobe bryant meghalt hiressegek csarnoka
Kobe Bryant / Fotó: Christian Petersen / Getty Images

A listán jelenleg olyan nevek szerepelnek, mint a San Antonio Spurs ötszörös bajnok centere, Tim Duncan, a 15-szörös All Star-játékos és egyszeres bajnok Kevin Garnett, vagy a WNBA egykori szupersztárja, a négyszeres olimpiai bajnok Tamika Catchings.

Sztárok egész sora búcsúzik Kobe Bryant sportlegendától

Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers játékosa, ötszörös NBA-bajnok, január 26-án helikopterbalesetet szenvedett. A sportoló 13 éves lánya, Gianna Maria-Onore Bryant szintén meghalt a szerencsétlenségben. Az eset a hírességeket is felkavarta, számos zenész fejezte ki fájdalmát Bryant halála miatt, többek között a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea, Kanye West, Drake, Cardi B, Lil Wayne, Meek Mill, 2 Chainz, A$AP Rocky, Killer Mike, Rick Ross, Gucci Mane, Vince Staples, Teyana Taylor, és még sokan mások.

Az edzők közül a legendás Rudy Tomjanovich mellett Kim MulkeyBarbara Stevens és Eddie Sutton lehet a befutó.

A végső döntésre a férfi egyetemi bajnokság atlantai, április első hétvégéjén megrendezendő négyes döntője alatt kerül sor, a beiktatási ceremónia augusztus 29-én lesz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból