Agyonlőtték Lil Marlo amerikai rappert, autójában találtak rá

Meghalt Lil Marlo amerikai rapper, holtestére a rendőrök találtak rá saját autójában. A nyomozók szerint a rapper lehetett a lövöldözés közvetlen célpontja.

Kiadója is búcsúzik a sztártól

Az elmúlt években több, fiatal amerikai rapper is elhunyt. Drogtúladagolásban Juice WRLD és Chynna, míg a golyó általi halál következtében Pop Smoke és Nipsey Hussle vesztették életüket. Előbbi ügyében új fejlemények is napvilágra láttak: két tinédzser is közreműködött a gyilkosságban.

Lil Marlo Rapper
Lil Marlo Gyilkosság Áldozata Lett / Fotó:prince Williams

A 30 éves Rudolph ‘Marlo’ Johnsonra saját autójában találták rá holtan, írja a The Guardian. A nyomozók szerint célzott lövések áldozata lett. Az amerikai rapper Lil Marlo néven vált ismerté, a halálát vasárnap jelentette be lemezkiadója, a Quality Control Music. Semmitől sem félő nagyszerű tehetségként fogna rá emlékezni, írjták közleményükben.

Még folyik a nyomozás halálának ügyében

A rendőrséget egy autóroncshoz riasztották szombat éjszaka Atlantában, amelyben megtalálták Johnson holtestét. A nyomozók szerint a rapper lehetett a lövöldözés közvetlen célpontja, a nyomozás jelenleg folyik, hogy feltárják az eset körülményeit.

Agyonlőtték a 32 éves Huey-t, a Pop, Lock and Drop it szerzőjét

32 éves korában gyilkosság áldozata lett Lawrence Franks Jr., művésznevén Huey amerikai rapper, írja The Guardian . A 2006-ban Pop, Lock & Drop It című dalával híressé vált előadót csütörtökön lőtték le a Missouriban lévő Kinloch-ban. A rappert azonnal kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Johnson 2017-ben kezdett dolgozni a Quality Control Music lemezkiadóval olyan rapperek társaságában, mint Migos, Lil Yachty és az együttműködő partnere, Lil Baby. „Énekeltünk egy dalt ma reggel négykor, nyugodj békében, tesó” – emlékezett meg Lil Yachty egy posztban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk