Elhunyt az utóbbi évek legfélelmetesebb horrorjait inspiráló nő

Lorraine Warren paranormális nyomozó és démonológus 92 éves korában hunyt el. Az élete olyan horrorokat inspirált, mint a Démonok között és A rettegés háza című filmek.

Lorraine Warren veje, Tony Spera megerősítette a hírt Facebookon: „Békésen halt meg otthonában. Figyelmes, együtt érző és figyelemre méltó személyiség volt. Isten áldja.” Tony azt is elárulta Warrenről, hogy a nagy állatbarát volt és sok jótékonysági akciókba vett részt.

vera farmiga
Vera Farming alakította Lorainne Warren démonológust, számos filmben / Fotó: The New Heroines

A nő férjével, Ed Warrennel együtt alapították a New England-i Spirituális Kutató Egyesületet. A duó számos természetfölötti ügyben nyomozott, mint például a Lindley utcai kopogó szellem, a Smurl-átok, a west point-i szellem, az elátkozott Perron farm vagy az amityville-i gyilkosságok, tudatta a Variety.

Lorraine Warren démonok között
Lorraine Warren démonológus 92 éves korában halt meg / Fotó: Screencrush

Warrennék munkássága olyan filmeket inspirált, mint a Démonok között-franchise, az amityville-i szörnyűségeket feldolgozó A rettegés háza, Az apáca és az Anabelle-sorozat. A házaspár számos könyvet is publikált az eseteikről. A férj 2006-ban halt meg.

Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba Chucky hangja az új Gyerekjátékban

Mark Hamill kölcsönzi ugyanis a hangját az ikonikus gonosznak, Chucky-nak a Gyerekjáték című film rebootjában, írta a . A Star Wars-sztár mellett bejelentették a szereplőgárda többi tagját is, akik szerephez jutnak a nyolcvanas évek horrorklasszikusának feltámasztásában. – mondta David Katzenberg producer.

Vera Farmiga színésznő játszotta Lorraine Warrent a Démonok között 1-2, Az apáca és az Annabelle Comes Home című filmekben is.

a Warren házaspár démonok között
Jelenet a Démonok között című filmből / Fotó: IMDb

A színésznő Twitter-üzenetében kifejezte részvétét és azt, hogy mennyire megtisztelő volt számára, hogy a démonológus nőt alakíthatta. A médium nagy hatással volt Vera Farmiga életére is.

A gyászoló asszony átka – magyar szinkronos előzetes #1 / Horror

A gyászoló asszony átka magyar szinkronos előzetes / The Curse of La Llorona HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-n…

A gyászoló asszony átka című horror szintén a Démonok között-univerzum része. A filmet április 18-a óta megnézhetik a rettegésre vágyó mozilátogatók.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból