Nézem Film Elhunyt az utóbbi évek legfélelmetesebb horrorjait inspiráló nő

Elhunyt az utóbbi évek legfélelmetesebb horrorjait inspiráló nő

Promóció

Lorraine Warren paranormális nyomozó és démonológus 92 éves korában hunyt el. Az élete olyan horrorokat inspirált, mint a Démonok között és A rettegés háza című filmek.

Promóció

Lorraine Warren veje, Tony Spera megerősítette a hírt Facebookon: „Békésen halt meg otthonában. Figyelmes, együtt érző és figyelemre méltó személyiség volt. Isten áldja.” Tony azt is elárulta Warrenről, hogy a nagy állatbarát volt és sok jótékonysági akciókba vett részt.

Vera Farming alakította Lorainne Warren démonológust, számos filmben / Fotó: The New Heroines

A nő férjével, Ed Warrennel együtt alapították a New England-i Spirituális Kutató Egyesületet. A duó számos természetfölötti ügyben nyomozott, mint például a Lindley utcai kopogó szellem, a Smurl-átok, a west point-i szellem, az elátkozott Perron farm vagy az amityville-i gyilkosságok, tudatta a Variety.

Lorraine Warren démonológus 92 éves korában halt meg / Fotó: Screencrush

Warrennék munkássága olyan filmeket inspirált, mint a Démonok között-franchise, az amityville-i szörnyűségeket feldolgozó A rettegés háza, Az apáca és az Anabelle-sorozat. A házaspár számos könyvet is publikált az eseteikről. A férj 2006-ban halt meg.

Mark Hamill lesz a pszichopata játékbaba Chucky hangja az új Gyerekjátékban

Mark Hamill kölcsönzi ugyanis a hangját az ikonikus gonosznak, Chucky-nak a Gyerekjáték című film rebootjában, írta a . A Star Wars-sztár mellett bejelentették a szereplőgárda többi tagját is, akik szerephez jutnak a nyolcvanas évek horrorklasszikusának feltámasztásában. – mondta David Katzenberg producer.

Vera Farmiga színésznő játszotta Lorraine Warrent a Démonok között 1-2, Az apáca és az Annabelle Comes Home című filmekben is.

Jelenet a Démonok között című filmből / Fotó: IMDb

A színésznő Twitter-üzenetében kifejezte részvétét és azt, hogy mennyire megtisztelő volt számára, hogy a démonológus nőt alakíthatta. A médium nagy hatással volt Vera Farmiga életére is.

A gyászoló asszony átka – magyar szinkronos előzetes #1 / Horror

A gyászoló asszony átka magyar szinkronos előzetes / The Curse of La Llorona HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

A gyászoló asszony átka című horror szintén a Démonok között-univerzum része. A filmet április 18-a óta megnézhetik a rettegésre vágyó mozilátogatók.

ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3