Meghalt Brazília legnépszerűbb énekese, Marilia Mendonca egy repülőgép-szerencsétlenségben

A "szenvedés királynőjének" nevezett Marilia Mendonca fellépésére tartva vesztette életét.

Neymar is gyászolja marilia Mendonca énekest

Egy repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette a 26 éves Marília Mendonca, Brazília egyik legnépszerűbb énekesnője. Rajta kívül négy másik ember, a nagybátyja a producere és a személyzet két tagja is a baleset áldozata lett.

Az énekesnő 2016-ban vált híressé azzal, hogy a sikertelen kapcsolataiból tapasztaltakat zenésítette meg. 2019-ben elnyerte a Latin Grammy-díjat, 2020-ban pedig ő volt a legtöbbet hallgatott előadó Brazíliában Spotify-on, közölte a BBC.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Marilia Mendonca éppen a fellépésére tartott magángépével. A baleset előtt közzétett egy videót a közösségi oldalán, amiben a felszállásra készülődik. Egy darabig az a hír járta, hogy az énekesnő életben van, aztán a hatóságok bejelentették, meghalt. Egy kétéves kisfiút hagyott hátra.

Neymar, Brazília labdarúgója Twitter-oldalán posztolt a hír hallatán: “Nem vagyok hajlandó elhinni, nem vagyok hajlandó.”

Kobe Bryant és kislánya lassan két éve szintén hasonló tragédiában vesztette életét.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

majka cancel culture elnemitas kulturaja zeneipar

Majka: „Sosem volt a világ ennél képmutatóbb”

Majkának elege lett a legendás slágerek „betiltásából”, szerinte „összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21. századi középszerű ember sértődöttségével nagyon veszélyes jövőképet mutat”. Elege lett

Nincs több cikk