Tragikusan fiatalon meghalt a hiperkarma menedzsere, Medgyesi Ferenc, akit a szakmán belül mindenki csak Piteként ismert. 

42 éves korában meghalt Medgyesi Ferenc, azaz Pite, a hiperkarma menedzsere, közölte kedden Facebook-oldalán a zenekar.

hiperkarma official

köszönünk mindent! már most hiányzol. Medgyesi Ferenc „Pite” 1977-2019 könnyű szél visz tovább… utadon

“Köszönünk mindent! Már most hiányzol. Könnyű szél visz tovább… utadon” – mindössze ennyi szerepel a hiperkarma bejegyzésében.

Medgyesi Ferenc Pite Meghalt Hiperkarma Menedzsere
Bérczesi Robi (B), Palya Bea (K) És Medgyesi Ferenc ‘Pite’ / Fotó: Medgyesi Ferenc Twitter-Oldala

Medgyesi Ferenc emellett több zenekarban is játszott, például Bérczesi Róbert hiperkarma előtti zenekarában, a BlaBlában is, a csapat egyik basszusgitárosa volt.

hiperkarma – jószerencsét!

A ROAD MOVIE sorozatban a VOLT Produkció zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar városról, tájról, régióról, …

Medgyesi ezen kívül Bérczesivel közösen jegyzi a hiperkarma Jószerencsét című dalát, amelynek videója épp a múlt hónapban debütált. A szám klipjében is együtt szerepelnek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Robival mindketten Komlón, a Mecsekben voltunk kamaszok, együtt éltük át azt az életszakaszt, amikor a szerelem leginkább képes elhitetni az emberrel, hogy ‘na most éljük a hőskorod’. Mivel a Road Movie projektbe való meghívás nagyon megtisztelő felkérés volt és a dal is odaállt mellé, így nekiálltunk dolgozni. Óriási szerencse, hogy ez idő tájt pont egy megoldhatatlannak tűnő párkapcsolati válságban voltam, ami akkor már sokadszorra is nagyon megviselt, így viszonylag hamar ráéreztem, hogyan kéne megszólalnia a dalnak[/perfectpullquote]

mondtaBérczesivel közös szerzeményről. “Lényegében írtunk egy dalt a kamaszkorunkhoz” – tette hozzá.

2017-ben a Tilos Rádió Kolorlokál című műsorban készült vele hosszú interjú.

Lapunk több interjút is készített a zenekarral, rajta keresztül, legutóbb a Szenesben Bérczesit. Mély fájdalommal búcsúzunk mindannyiunk Pitéjétől.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet