Meghalt Norma Michaels, a Modern Család színésznője

Contextus

Contextus

Meghalt Norma Michaels amerikai színésznő 95 éves korában, akit összesen 75 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.

95 évesen Palm Springs-i otthonában halt meg Norma Michaels, aki 75 produkcióban, főként vígjátéksorozatokban szerepelt 1954 és 2018 között, írja a Metro News.

A legtöbben talán a Férjek gyöngyéből emlékezhetnek rá, ahol Josephine-t játszotta egy visszatérő szerepben vagy a Modern Családból, ahol Helent alakította.

Norma Michaels a Modern Család sorozatban, aki Helent alakította / Fotó: Getty Images

Főleg vígjátéksorozatokban foglalkoztatták, megjelent például a Szeretünk, Raymond!, az Egyről a kettőre, a Már megint Malcom, a Modern családAz élet csajos oldala, a Kertvárosba száműzve és a Brooklyn 99: Nem százas körzet egy-egy epizódjában is.

Más jellegű munkái is voltak azért, olyan szériákban is feltűnt, mint a Kojak, az Ally McBeal, a Médium, a Vészhelyzet vagy a Mad Men – Reklámőrültek.

Kezdőlap > Uncategorized > Meghalt Norma Michaels, a Modern Család színésznője
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból