Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, illetve az X-Faktor egykori versenyzője és énekese.

Komoly tervei voltak

A halálhírt a sajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward erősítette meg.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra. Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak[/perfectpullquote]

– közölte a hírportál megkeresésére a zenekar.

Meghalt Petics Kristof Halalanak Oka X Faktor Gil Zenekar
Petics Kristóf, Az X-Faktor Versenyzője, A Gil Zenekar Frontembere / Fotó: Rtl Klub

Blikk hétfő reggel számolt be arról, hogy vasárnap holttestet találtak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón egy tó vizében, amely a lap információi szerint az X-Faktor 2016-os botrányhős énekeséé. Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, ők azonban adatvédelmi okok miatt nem adtak tájékoztatást.

Az édesanyja rögtön a tónál kereste

Bors információi szerint Petics Kristófot vízbe fúlva találták meg annál a tónál, amelyhez szívesen járt lazítani és iszogatni; valószínűleg szombaton is ez történt. A portál szerint a lába beszorult egy faágba vagy farönkbe, ez okozhatta a vesztét. Mivel az énekes vasárnap reggelre sem ért haza, az édesanyja rögtön a tónál kereste.

Petics Kristóf Azt hittem érdemes 30Y X Faktor 2016

Szerzői jog: Magyar RTL Televizio Zrt. – Hungary Have fun.

Petics 2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, ahonnan később verekedés miatt kizárták. Az énekest később MC Hawer karolta fel, ám idővel vele is összekülönbözött. Bizonytalan halálhíréről ő is megemlékezett a Facebookon. Korábban ő beszélt a sajtónak arról is, hogy az énekes bipoláris zavarban szenved.

GiL -1. koncert összefoglaló (Szentendre – Ínyenc 2019.10.12.)

S. Petics Kristóf 23. + Gilbert in Love 2019.12.14. Budapest, ELLÁTÓház 19.00 – Az esemény elérhetősége: https://www.facebook.com/events/823897728056736/ A z…

A GIL zenekar – amelyben Petics énekelt – 2018-ban alakult, és saját meghatározása szerint alternatív glamrockot játszott.

Peticsnek újságírói ambíciói is voltak. Két évvel ezelőtt hírportálunkhoz is jelentkezett önkéntesnek, azonban az életvitele okán nem tudott elkezdődni a közös munka.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet