Otthonában agyonlőtték Pop Smoke 20 éves rappert

20 éves korában meghalt Pop Smoke amerikai rapper, eredeti nevén Bashar Barakah Jackson, akit Los Angeles-i otthonában gyilkoltak meg a szerda hajnali órákban.

Fegyveres rablás áldozata lett

meghalt pop smoke lelottek
Pop Smoke / Fotó: Getty Images

A helyi rendőrség először csupán annyit közölt, hogy egy fegyveres rablás során otthonában lőttek meg egy férfit, aki később egy nyugat-hollywoodi kórházban életét vesztette. Kiadója, a Republic Records közleményéből derült ki, hogy az incidensben Pop Smoke vesztette életét, írja a Los Angeles Times.

A Los Angeles-i rendőrség tájékoztatása szerint 4 óra 55 perckor rablás miatt riasztották őket a Hollywood Hills-i ingatlanhoz, majd hat percen belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a meglőtt rappert, akit bár kórházba szállítottak, hamarosan belehalt sérüléseibe.

Éppen bulit tartottak

Rapper Pop Smoke Shot To Death In Hollywood Hills Home Invasion

Rap artist Pop Smoke was shot and killed during a home invasion in the Hollywood Hills Wednesday morning. Tina Patel reports.

A rendőrség egyelőre sem azonosítani, sem letartóztatni  nem tudta  az elkövetőket. A TMZ információja szerint az ingatlanban éppen bulit tartottak, amikor megjelent a két maszkos ismeretlen. Több lövést is leadtak, majd elmenekültek.

A portál információi szerint a Brooklynban született és nevelkedett rapper minden bizonnyal bérelte a Los Angeles-i ingatlant, amely eredetileg a Real Housewives of Beverly Hills című valóságshowból ismert Teddi Mellencamp, valamint férje, a számos környékbeli lakást birtokló Edwin Arroyave tulajdona.

Három lövéssel meggyilkolták Nipsey Hussle Grammy-jelölt rappert

Lövöldözés tört ki az utcán annál a Los Angeles-i ruhaboltnál, amely Nipsey Hussle rapper tulajdonában volt. Három embert lőttek meg, az állítólag véletlenül ott tartózkodó Hussle-t három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe. A két másik áldozat súlyos állapotban van, a lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről. Having strong enemies is a blessing.

Pop Smoke Meet the Woo 2 című anyaga kevesebb mint két hete, február 7-én, jelent meg. A fiatal rapper haláláról többek között 50 Cent, Nicki Minaj, Chance The Rapper, Young M.A. és Freddie Gibbs is megemlékezett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból