Nézem Film Meghalt Robert Forster

Meghalt Robert Forster

Promóció

A nagy visszatérőként emlegetett amerikai színész, Robert Forster 78 éves volt, agydaganat okozta a halálát.

Promóció
- Advertisement -

Elhunyt Robert Forster amerikai színész, írja a 24.hu. Forster 1941. július 13-án született. Pályáját az 1960-as években kezdte a Tükörkép egy aranyos szempárban című drámában, amelyben többek között Elizabeth Taylor és Marlon Brando voltak partnerei.

Robert Forster / Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary

Legutóbb a minden idők egyik legjobb tévésorozataként számon tartott Breaking Bad folytatásában, a Netflixen pénteken debütáló El Caminóban láthattuk a színészt, akinek nevéhez fűződik Hollywood egyik leglátványosabb visszatérése.

A következő évtizedben aztán tévésorozatok kemény zsarufigurájaként vált népszerűvé, közben mozifilmekben is szerepelt. Azonban elindult a lejtőn és a ’80-as évektől sorra buktak meg a filmjei (Hollywood HarryDelta KommandóTell Vilmos Kalandjai). A bukáshoz a Hősök című sorozat is ide sorolható, hiszen elkaszálták a szériát. A ’90-es évekre már kis költségvetésű filmek mellékszerepeiben tűnt fel.

21 hónapig nem kaptam munkát, miközben volt négy gyerekem. Bármit elvállaltam. A karrierem öt hosszú éven át így ment. Minden alkalommal, amikor azt hittem, elértem a mélypontot, romlott egy kicsit a helyzet. A végéhez közeledve már nem volt se ügynököm, se menedzserem, se ügyvédem. Minden lehetőségre rávetettem magam

– emlékezett vissza a színész egy tavalyi interjúban.

Aaron Paul főszereplésével tér vissza a Breaking Bad

Közel hat év elteltével folytatódik a Breaking Bad története, legalábbis egy film erejéig. A főszerepben Aaron Paul lesz látható, aki a sorozatban Walter White csatlósát, Jesse Pinkman t alakította. És a színész ezúttal sem vált karaktert: a rövid folytatás a drogcsempészre koncentrál. Az alkotást Vince Gilligan írta és rendezte, aki a sorozatot is.

A mélypontról Quentin Tarantino hozta vissza, aki az 1997-es Jackie Brown egyik szerepét kimondottan Forsternek írta. Az alakításért megkapta élete egyetlen Oscar-jelölését, és ezzel visszakerült a hollywoodi vérkeringésbe. Ebben az időszakban készült el a Mullholland Drive, az Én és Én, meg az Irén, a Twin Peaks folytatása és a minden idők egyik legjobb tévésorozataként számon tartott Breaking Bad.

Forster utolsó filmje, az El Camino éppen a halála napján, október 11-én debütált a Netflixen.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3