Vajna Tímea szomszédságában ugrott le a 27. emeletről Steve Bing

Vajna Tímea szomszédságából ugrott le a 27. emeletről Steve Bing filmproducer-forgatókönyvíró.

Depresszióban szenvedett

Mint beszámoltunk róla, a rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint egy Binggel azonos korú férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.

Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója, a Kivétel és szabály, a Beowulf – Legendák lovagja és a Scorsese rendezte Rolling Stones-film producere mintegy 600 millió dollárt (185 milliárd forint) örökölt ingatlanbefektető nagyapjától.

meghalt steve bing producer ongyilkos
Steve Bing filmproducer-forgatókönyvíró / Fotó: Michael Kovac / Wire Image

Liz Hurley angol színésznőtől egy fia, Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya született, mindkét anya bírósághoz fordult, hogy az apaságot elismertessék.

Nemrégiben beszámoltunk Ashley Mattingly playmate öngyilkosságáról. A koronavírus-járvány okozta karantén során rosszabbodott a depressziója, így véget vetett az életének. A Daily Mail információi szerint Bing állapota is romlott a bezártság miatt.

Vajna Tímea szomszédságában élt Bing

A 2019 januárjában elhunyt Andy Vajna filmproducer özvegye már nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, Los Angeles-ben él.

vajna timea szomszedja steve bing ongyilkos2

Vajna Tímea Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót, amelyeken jól látszik, a helyi rendőrség parkol a háza előtt. Mint írta, néhányszor össze is futott vele az épületben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Itt van az egész amerikai média, helikopterek köröznek egyfolytában. Én is láttam itt az épületben futólag, nagyon híres ember volt. Borzasztó, hogy valaki így vet véget az életének. Hiába van pénze, ha nem boldog. Vagy lehet, beteg volt, de szerintem lelki oka volt. RIP[/perfectpullquote]

– fogalmazott.

vajna timea szomszedja steve bing ongyilkos

A kiköltözése során eladta 80 millió forintért a Lamborghinijét is, valamint bezárták a Mr. Funk nevű fánkozóját.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból