Az az álhír terjed, hogy meghalt Terence Hill, ne dőlj be

Contextus

Contextus

Meghalt Terence Hill filmes legenda? Nem, és ne dőlj neki, hiába látod Facebookon!

Sokan elhitték

A Google legfelkapottabb keresései között első helyen szerepelt Terence Hill neve június 27-én, ugyanis több mint 100 ezren kerestek rá. Facebookon kezdett terjedni az az álhír, hogy meghalt a filmes legenda.

Terence Hill / Fotó: Micheline Pelletier / Getty Images

Mindenkit megnyugtatunk: Hill nem halt meg. Valószínűleg az az oka a félreértésnek és a hirtelen megugró kereséseknek, hogy szombaton volt negyedik évfordulója állandó partnere, Bud Spencer halálának. A két olasz pofozógép filmjei örök érvényűek, erről ő maga is megosztott egy rajzot.

Teljesen jól van Hill

Carlo Pedersoli (ismertebb nevén: Bud Spencer) 2016. június 27-én, 86 évesen halt meg. Mivel a magyarok mindig is oda voltak Spencerért, megfilmesítették az életét Piedone nyomában címmel, amiért Király Levente San Gennaro-díjat érdemelt ki a rendezésért. A héten a La Repubblica című olasz napilap visszaemlékezést is közölt Bud Spencerről, ebben is megemlítették Hill nevét, mindez együtt vezethetett a félreértéshez.

Legjobb tudomásunk szerint a 81 éves színész jól van.

Kezdőlap > Uncategorized > Az az álhír terjed, hogy meghalt Terence Hill, ne dőlj be
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból