Vasárnap este holtan találtak rá a királyi család egyik tagjára, a 45 éves Thomas Kingstonra. A palota közleményben reagált a megrázó hírre.
A néhai Erzsébet királynő unokatestvére, Mihály kenti herceg lánya, Lady Gabriella Windsor még 2019-ben ment feleségül Thomas Kingstonhoz. Az esküvőjükön a királyi család több tagja is részt vett, köztük Erzsébet királynő és Harry herceg is hivatalos volt az eseményre.
„A legmélyebb fájdalommal tudatjuk Thomas Kingston, szeretett férjünk, fiunk és testvérünk halálát” – olvasható Thomas felesége, Lady Gabriella Kingston, Martin és Mrs. Jill Kingston, Mrs. Joanna Connolly és Mrs. Emma Murray nyilatkozatában.
„Tom egy kivételes ember volt, aki beragyogta mindazok életét, akik ismerték őt. Halála az egész családot megrázta, és arra kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben a magánéletünket, miközben gyászoljuk” – írták.
A 45 éves Thomast vasárnap este találták holtan gloucestershire-i otthonában. A mentőket azonnal értesítették, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. Halálának okáról egyelőre nem adtak ki hivatalos információkat, de a hírek szerint nincsenek gyanús körülmények, idegenkezűségre utaló jeleket nem találtak.
Thomas Kingston Lady Gabriella
/ Fotó: Northphoto
„A királyt és a királynőt értesítették Thomas haláláról, és osztóznak a gyászban Mihály kenti herceggel és hercegnővel, valamint mindazokkal, akik ismerték a család szeretett tagját” – áll a Buckingham-palota közleményében.
A történtek egyébként Katalin hercegné húgát, Pippa Middletont is felkavarhatták, korábban ugyanis ő és Thomas egy párt alkottak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet