Vincent Marzello felesége, Lorelei King, a Notting Hill színésznője adta hírül, aki a közelebbi ismerősökkel a tragikus esetről nem is beszélt, annyira megviselték az események. 

Korábban is küzdött betegségekkel

Vincent Marzello, a Boszorkányok és a A kém, aki szeretett engem sztárja március 31-én hunyt el hosszúra nyúlt betegség után. Halálát felesége, Lorelei King jelentette be a közösségi oldalán, elmondása szerint annyira megviselték az események, hogy az ismerősökkel nem is kontaktált azóta.

Vincent Marzello
Vincent Marzello 68 Évesen Hunyt El / Fotó: Részlet A James Bond Filmből

Vincent Marzello korábban is küzdött már komolyabb betegségekkel, 2009-ben egy kemoterápiás kezelése közben az orvosok demenciát állapították meg nála. Ez a betegség jellemzően a 60 év felettieket érinti, az érzelmek, a gondolatok és a társas kapcsolatok hanyatlásával jár. Az orvostudomány az időskori pszichiátriai zavarok közé sorolja a kórt. Ugyan a hír rendkívül aggasztóan hatott a családra, felesége, Lorelei Hill némiképp megnyugodott, hiszen végre megnevezhetővé tették a korábban is érzékelt problémát.

Felesége mélyen gyászol

Vincent Marzello végül 68 évesen adta fel a harcot a betegségeivel szemben. Felesége a következőket írta közösségi oldalán:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Életem szerelme, kedves férjem, Vincent Marzello ma reggel elhunyt. Bocsánattal tartozom azoknak, akik közelebbről is ismerték, mégsem kerestem őket, inkább itt osztom meg veletek a hírt. Sajnálom, de rendkívül leterhelt vagyok. Megszakad a szívem. [/perfectpullquote]

Idén nemcsak a koronavírussal kell megküzdenünk, hanem számtalan halálhírrel is. Olyan neves alkotóktól kellett búcsút mondanunk, mint Terrence McNally broadway-i drámaíró, Manu Dibango zenész és Krzysztof Penderecki lengyel kortárs zeneszerző. Nemrégiben Alan Merill, az I Love Rock ’N’ Roll dalszövegírója is feladta a harcot a koronavírussal szemben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet