Több lövöldözést is túlélt Young Dolph, azonban a 36 éves rapper a legutóbbiban tragédia áldozata lett.

5 évvel ezelőtt jelent meg első albuma

Gyilkosság áldozata lett Young Dolph ismert amerikai rapper. A 36 éves zenészt egy, a memphisi repülőtérhez közeli édességboltban lőtték le szerdán, az elkövetőt jelenleg is keresik – írta az MTI, amit a Telex is szemlézett. Helyi lapok szerint a zenész hétfő óta tartózkodott a városban, ahová rokonlátogatóba érkezett.

Young Dolph – eredeti nevén Adolph Thornton – Chicagóban született, első stúdióalbuma 2016-ban jelent King of Memphis címmel. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Key Glock, Megan Thee Stallion, T.I., Gucci Mane vagy éppen 2 Chainz.

Golyóálló paneleknek köszönhette a túlélést Young Dolph a 4 évvel ezelőtti lövöldözésben

Young Dolph három albuma is felkerült a Billboard 200-as listájára, a 2020-ban megjelent Rich Slave a negyedik helyig jutott. A zenész dalszövegeinek visszatérő témája az élet Memphis utcáin és a drogdílerkedés.

Young Dolph már több lövöldözést túlélt, 2017-ben Los Angelesben sebesült meg, az idén februárban pedig autójára lőttek ki több mint száz lövedéket az észak-karolinai Charlotte-ban. Az incidenst – amely a 100 Shots című számát inspirálta – azért élte túl, mert golyóálló panelek védték az autóját.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet