Várható volt, hogy máris kinőtte Meghan Markle és férje, Harry herceg a korábbi házukat. A gyermeket váró Meghan 2 hálószobás, luxus otthonuk Kensington palotában található.

A királyi család híreit élénken nyomon követők azt gondolták, Katalin hercegnőék mellé költöznek. Azonban erre a Daily Mailben megjelent információk szerint erre nincs esély.

Meghan hallani sem akar erről az eshetőségről! 

A mostani otthonuk, Nottingham Cottage után nem óhajt ezentúl a királyi kastélyban élni. Harry herceg testvére, Vilmos mellett ugyanis egy 21 szobás lakórészleg állna rendelkezésükre.

Bill Clinton politikai krimit írt – A tévésorozatban George Clooney lehet az elnök

Ez az első alkalom, hogy egy egykori amerikai elnök krimit ír. “Imádom a krimiket” – mondja az exelnök. Ugyanígy nagy “rajongója” Patterson munkásságának is. Bevallása szerint az író Alex Cross, pszichológusból lett detektív kalandjait elmesélő mind a 25 könyvét olvasta már. A Fehér Ház alagsorában lévő tekepályától kezdve az elnöki hálószobában található futópadig oda figyeltek a részletekre.

Már a kezdetek során a hagyományok felrúgásával járt, hogy Meghan korábban színésznő volt. Többen kifogásolták például azt, hogy több jelenetben is látható volt lenge öltözetben. És most színtén az életvitel különbözősége jelenti az okot a nem egymás mellé való költözésre. Úgy véli a fiatal házaspár, hogy ez jövőbeli nézetelétérsekre adhatna okot. 

Reuters Meghan Harry Dublin 110718 1120
Meghan Markle Brit Hercegné És Harry Herceg / Dublin, Írország, 2018. Július 10. / Fotó: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Egyes értesülések szerint Meghan Markle és férfje azt is fontolóra vette, hogy saját pénzből, önerőből vásárolnak egy házas Londonon kívül. Ez által véglegesen el tudnának szeparálódni a királyi élettől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk