Követem Sztárok Meghan Markle megérti az elefántokat 

Meghan Markle megérti az elefántokat 

Promóció

Meghan Markle sussexi hercegnő elárulta, egy Disney Plus számára készített dokumentumfilm forgatása során közelebb került és megértette az elefántokat. 

Csak egy szerep 

Promóció
- Advertisement -

Meghan Markle sussexi hercegnő egy dokumentumfilm forgatása során került közelebb az elefántokhoz, az együtt töltött idő következtében pedig sikerült megértenie őket. 

Meghan Markle megérti az elefántokat / Fotó: Getty Images

A Disney Plus-nak készített Elephant műsorban Markle narrálta a jelenteket. A lehetőségért a mai napig hálás. Őszinte szívvel reméli, hogy az alkotás megtekintése ráébreszti a nézőket, hogy milyen sok hasonlóság rejtőzik ember és elefánt között, írja a Harper’s Bazaar. 

Amikor időt töltesz el velük a vadonban, képes leszel tényleg megérteni, hogy mi csak egy szerepet játszunk a megőrzésükben és védelmükben

– mondja Meghan Markle, Harry herceg felesége. 

Ember és elefánt

Az Elephant a dél-afrikai Kalahari-sivatagban került felvételre, a forgatási munkafolyamatok nyolc hónapig tartottak. “A filmben megbizonyosodhatunk arról, milyen rendkívüli állatokról van szó. A memóriájuk csodálatos, csak úgy, ahogy a csordához való ragaszkodásuk és a fiatalok védelme” – mondja Meghan Markle. A film amúgy a hercegnő első projektjei közé tartozik, amiben már nem mint királyi családtag vesz részt. A narrációra Mark és Vanessa Berlowitz, az Elephants készítői kérték fel. Meghan Markle elfogadta az ajánlatot, de a közös munka viszonzásaként szerette volna, ha a Disney is jelentős összeget adományoz a Elephants Without Borders szervezetnek. 

Nyilvánosságra kerültek Meghan Markle és apja közti paparazzis botrány sms-váltásai

Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjét megelőzően a menyasszony édesapja, Thomas Markle paparazzikkal üzletelt, hogy pénzért cserébe képeket készíthessenek róla. Az ügy hatalmas vihart kavart. Noha az örömapa azzal próbált védekezni, hogy az egészet csak azért tette, hogy anyagilag támogathassa a királyi családba házasodó lányát, nem jelenhetett meg az esküvőn.

Férje, Harry herceg nemrégiben vált meg királyi vezetéknevétől. Nem sokkal azután, hogy elhatározták, önálló életbe kezdenének, elszakadva a királyi kötelességektől. Az új élet új szokásokkal is jár. Így úgy döntöttek, leszámolnak a bulvár újságírókkal, nem nyilatkoznak többé a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3