A világ egyik leghíresebb párja új személyes márkanév után kellett, hogy nézzen, miután a SussexRoyal elnevezés használatát végül nem engedte a királynő.

Kiszivárgott az új márkanév

Harry herceg és Meghan Markle az év elején bombaként robbant függetlenedési törekvésükkel lemondtak ugyan a királyi családban betöltött magas rangjukról, a bulvársajtó híreiből azért nem kerülnek ki egykönnyen.

Harry Meghan Uj Markanev
Harry Herceg És Meghan Markle / Fotó: Shutterstock

Sussex hercege és hercegnéje úgy tervezték, új hazájukban, Kanadában majd SussexRoyal márkanév alatt folytatják szerteágazó tevékenységeiket. Az ötletüket később megfúrta a Buckingham Palota. Úgyhogy kénytelenek voltak új nevet keresni nonprofit vállalkozásuk számára. Ez lett az Archewell, írja a Deadline.

Már a SussexRoyal előtt megvolt

A megnevezés a fiuk, Archie nevét ötvözi klasszikus görög felhanggal. Harry herceg és Meghan Markle közös nyilatkozatban adott magyarázatot a névválasztásra.

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet Harry és Meghan kapcsolata elmélyült! Egy, a párhoz közeli forrás elárult néhány információt a People magazinnak arról, hogy mivel is tölti mostanában az idejét Harry és Meghan, vagy ahogy egymást hívják H és M.

„Ahogy most sokaknak, a mi célunk is elsősorban az, hogy támogassuk a Covid-19 világjárvány elleni globális harcot. De mivel idő előtt fény derült az új márkanévre, ezért kénytelenek vagyunk most elmondani, mi a története” – írta a pár.

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference-as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line-together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

No Description

„Még jóval a SussexRoyal előtt jutott eszünkbe az „Arche” megnevezés, ami görögül a cselekvés forrását jelenti. Ez a kifejezés lebegett a szemünk előtt, amikor a jótékonysági szervezetünket tervezgettük, és szintén ez a kifejezés adta az ötletet a fiunk nevéhez is. Valami fontosat, jelentőségteljeset akartunk létre hozni. Az Archewell megtestesíti az antik világ cselekvését és erejét, és felidézi azokat a tartalékainkat, amelyeket mindannyiunknak mozgósítanunk kell” – így a nyilatkozat szövege.

Meghan Markle és Harry herceg a fiatal vezetőket támogatják

A Queens Commonwealth Service egy fiatalokat támogató szervezet, akik lehetőséget adnak a potenciális vezető egyéniségeknek innovatív ötleteik megvalósítására. A résztvevők számos projekten dolgoznak. Többek között a nők jogaiért és támogatottságáért vagy az általános igazságért küzdve. Műanyag-újrahasznosításon dolgoznak Ugandában, bangladesi és maláj fiataloknak biztosítják az oktatásban való részvételt, de harcolnak a női egészségügyi témák tabuizálása ellen is.

A pár egyelőre még nem szándékozott volna elárulni az új márkanevet, de a The Telegraph szemfüles gazdasági riporterei a múlt hónapban kiszúrták az amerikai szellemi tulajdon hivatalához benyújtott védjegylajstromba történő bejegyzési kérelmet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet