Követem Élet + Stílus Meghan Markle hercegné segít a rászorulóknak, önkéntes péknek állt

Meghan Markle hercegné segít a rászorulóknak, önkéntes péknek állt

Promóció

A hercegi pár, Harry és Meghan Markle minden alkalmat megragadnak, hogy csökkentsék a koronavírus-járvány okozta krízist.

Meghan Markle és Harry nehéz sorsú rászorulóknak segítettek

Promóció
- Advertisement -

Meghan Markle ismertségét kihasználva, ahol tud segít. Hol a fiatal vezetőket támogatja, de az elefántokat bemutató dokumentumfilm is az egyik jótékony projektje közé tartozik. A hercegi pár csatlakoztak egy pékség alkalmazottaihoz, hogy segítsenek a nélkülöző emberek ellátásában. A 32 éve működő Homeboy Industries azokon próbál segíteni, akiknek az élete megváltozott, miután bandatagok lettek vagy bebörtönözték őket, írja a Vogue.

/ Fotó: Chris Jackson

Meghan és Harry egyaránt segítettek az ételek elkészítésében és megismerték a program részleteit. A pékség megosztott néhány fotót is az Instagramon az egésznapos eseményről, megköszönve a hercegi pár segítségét.

Thank you to Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex, for visiting and standing in kinship with our Café and Bakery teams yesterday! Our staff was thrilled to work alongside them as they helped prepare food and learned more about our newly launched #FeedHOPE program, which employs our program participants to provide meals to food-insecure seniors and youth across Los Angeles in the wake of the #COVID19 pandemic. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ For 32 years, Homeboy Industries has stood as a beacon of hope in Los Angeles to brave men and women seeking to transform their lives after gang-involvement and incarceration. Each year, we provide support to nearly 9,000 individuals through job training and free services such as tattoo removal, mental health services, GED classes, legal services, and more. Above all, we provide space for our clients to heal from intergenerational cycles of violence in a community of radical compassion. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If you’d like to help provide second chances to brave men and women and their families, visit our website and stand with us at the link in our bio. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷 Credit: The Duke and Duchess of Sussex.

No Description

„Köszönjük Harry-nek és Meghannek, Sussex hercegének és hercegnőjének a látogatást és azt, hogy kiálltak a kávézónk és pékségünk csapata mellett tegnap. Hatalmas élmény volt a dolgozóink számára, hogy mellettük dolgozhattak, miközben segítettek az ételek elkészítésében és megismerték az újonnan indított #FeedHOPE (Tápláld a reményt) programunkat, amely arra bátorítja a résztvevőket, hogy a Los Angeles-i időseknek és fiataloknak egyaránt segítsenek az élelmiszer-ellátásban a koronavírus-járvány után kialakult helyzetben” – olvasható a Homeboy Industries Instagram-oldalán.

A cég több területen is segít

Meghan Markle divatstílusát sokan megirigyelhetnék, hol Victoria Beckham tervezésében jelenik meg, de Diana hercegnő ruháját is megidézte már. Ez alkalomból viszont Meghan és Harry az elegáns megjelenést egyszerű fehér pólóra és védőruházatra cserélték.

No Title

No Description

„Minden évben közel kilencezer embernek nyújtunk segítséget, munkahelyi képzések és ingyenes szolgáltatások, mint amilyen a tetoválás eltávolítás, mentálhigiénés ellátás, jogi szolgáltatás és sok egyéb más által. De mindenek előtt teret adunk az ügyfeleinknek ahhoz, hogy megoldódjanak a generációk közötti problémák, és a közösségekben tapasztalható erőszak” – tette hozzá a Homeboy Industries.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3