Meghan Markle hercegné segít a rászorulóknak, önkéntes péknek állt

A hercegi pár, Harry és Meghan Markle minden alkalmat megragadnak, hogy csökkentsék a koronavírus-járvány okozta krízist.

Meghan Markle és Harry nehéz sorsú rászorulóknak segítettek

Meghan Markle ismertségét kihasználva, ahol tud segít. Hol a fiatal vezetőket támogatja, de az elefántokat bemutató dokumentumfilm is az egyik jótékony projektje közé tartozik. A hercegi pár csatlakoztak egy pékség alkalmazottaihoz, hogy segítsenek a nélkülöző emberek ellátásában. A 32 éve működő Homeboy Industries azokon próbál segíteni, akiknek az élete megváltozott, miután bandatagok lettek vagy bebörtönözték őket, írja a Vogue.

meghan markle
/ Fotó: Chris Jackson

Meghan és Harry egyaránt segítettek az ételek elkészítésében és megismerték a program részleteit. A pékség megosztott néhány fotót is az Instagramon az egésznapos eseményről, megköszönve a hercegi pár segítségét.

https://www.instagram.com/p/CB022BWJH_E/?utm_source=ig_web_copy_link

„Köszönjük Harry-nek és Meghannek, Sussex hercegének és hercegnőjének a látogatást és azt, hogy kiálltak a kávézónk és pékségünk csapata mellett tegnap. Hatalmas élmény volt a dolgozóink számára, hogy mellettük dolgozhattak, miközben segítettek az ételek elkészítésében és megismerték az újonnan indított #FeedHOPE (Tápláld a reményt) programunkat, amely arra bátorítja a résztvevőket, hogy a Los Angeles-i időseknek és fiataloknak egyaránt segítsenek az élelmiszer-ellátásban a koronavírus-járvány után kialakult helyzetben” – olvasható a Homeboy Industries Instagram-oldalán.

A cég több területen is segít

Meghan Markle divatstílusát sokan megirigyelhetnék, hol Victoria Beckham tervezésében jelenik meg, de Diana hercegnő ruháját is megidézte már. Ez alkalomból viszont Meghan és Harry az elegáns megjelenést egyszerű fehér pólóra és védőruházatra cserélték.

https://www.instagram.com/p/CB-jxL5Hi-f/?utm_source=ig_web_copy_link

„Minden évben közel kilencezer embernek nyújtunk segítséget, munkahelyi képzések és ingyenes szolgáltatások, mint amilyen a tetoválás eltávolítás, mentálhigiénés ellátás, jogi szolgáltatás és sok egyéb más által. De mindenek előtt teret adunk az ügyfeleinknek ahhoz, hogy megoldódjanak a generációk közötti problémák, és a közösségekben tapasztalható erőszak” – tette hozzá a Homeboy Industries.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból