Két könyv is napvilágot láthat, amelyek miatt a brit királyi család foghatja a fejét. Az egyiket maga Harry herceg és Meghan Markle jelentetné meg, amelyben saját perspektívájukból mesélik el az elválást. A másik pedig Tom Quinn újságíróé, amelyben a Kensington Palotában dolgozók interjúiból szemezgetett.

Nagyon alapos lesz a könyv sajtóinformációk szerint

Napokon belül napvilágot láthat Tom Quinn brit újságíró könyve, a Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle című kötet, írja a Vanity Fair. Az író azokból az interjúkból szemezget, amiket a Kensington Palotában dolgozókkal vett fel. A hírek szerint arról szól majd, hogyan látták az alkalmazottak Harry herceg és Meghan, valamint a királyi család többi tagjának – például Kate Middleton vagy Diana – vitáját.

Harry Herceg Meghan Markle Konyvek Tom Quinn Kensington Palace
/ Fotó: Getty Images

A Daily Mail által meglebegtetett információk szerint a könyv alaposan körbejárja Vilmos, Katalin, Harry és Meghan egymással való kapcsolatát, főleg azokra az időkre hagyatkozva, amikor mindkét páros a Kensington Palota lakójaként élt. A brit média The Fab Four (A mesés négyes) becenévvel illette őket. A könyv olyan alkalmazottak beszámolóit tartalmazza, akik saját szemükkel láthatták a folyamatosan gyülemlő feszültséget és az ebből fakadó konfliktusokat a palota falai között.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Meghannek el kellett fogadnia, hogy bár ő is hercegnő, ő nem a következő királyhoz ment feleségül. Ezzel nehezen tudott megbirkózni. És bár Harry szerette a földszinti lakosztályukat, Meghannak meggyőződése volt, hogy aprócska ahhoz képest, amiben Katalin és Vilmos az emeleten laknak[/perfectpullquote]

– hangzik az egyik leleplezés a könyvből. Ebben persze nincs sok újdonság: a brit sajtó hosszasan cikkezett Katalin hercegnő és Meghan Markle fagyos viszonyáról, bár Harry később azt nyilatkozta, hogy a konfliktus inkább közte és Vilmos között keletkezett.

Diana szeretett meztelenkedni

A brit lap azt is írja, hogy Winifred álnéven nyilatkozó dolgozó szerint egyszer rajta kapta a félmeztelen Oliver Hoare műkincskereskedőt, akiről – többen nyilatkozták, hogy Diana hercegnő egyik szeretője –, ahogy bújkál a Kensington Palota egyik folyosóján a cserepes növények mögött.

Kevin Costner elárulta: Diana hercegnő szerepelt volna a Több mint testőr folytatásban

Costner egy interjúban tárta a nyilvánosság elé, hogy Diana hercegnő a neki írt szerep eljátszását fontolgatta az 1997-es korai halála előtt. Nem sokkal a halálos kimenetelű autóbalesete előtt úgy volt, hogy Diana elfogadja a felkínált ajánlatot. – mondta Kevin Costner. A tárgyalásokat Sarah Ferguson York-i hercegnő segítette, aki Costner szerint támogatta az ötletet.

Többen nyilatkozták, hogy szinte mindig láthattak félmeztelen embereket a palota körül és abból kiszaladni. Diana kapcsán a könyv a lap szerint azt is megemlíti, hogy a hercegnő gyakran szeretett napozni, és ezt teljesen meztelenül tette a rezidenciája tetőjén. De nem csak őt láthatták a dolgozók meztelenül.

Harry és Meghan saját könyve

Úgy tűnik, az Egyesült Államokba költöző páros nagyon szeretné maga is elmesélni, mi történt köztük és a család többi tagja között akkoriban. Kaliforniai otthonukban sorra egymás után adták az interjúkat újságíróknak arról, hogy ők hogyan élték meg mindezt. Noha odahaza, az Egyesült Királyságban épp az ellenkezője történt. Több bulvárlappal “leszámoltak”, köztük a fentebb említett Daily Maillel: egyenesen kijelentették, nem adnak interjút újságíróiknak.

Meghan Markle Harry Herceg Konyv Scaled
Meghan Markle (B), Harry Herceg (K) És Ii. Erzsébet Királynő (J) / Fotó: Press Association

A Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family (Rátalálni a szabadságra: Harry, Meghan és a modern nemesi családdá válás útja) című könyvre egészen augusztusig kell még várnunk. A könyvet egyébként egy, a páros életútját régóta követő újságíró duó, Omid Scobie és Carolyn Durand írja, és nemcsak Harryvel és Meghannel, hanem a baráti körük tagjaival is vettek fel hozzá interjúkat. A Dey Street Books kiadó szerint a könyv igazán mélyre ás majd, és nem elégszik meg az egykori botrányos szalagcímek felelevenítésével, bemutatván azt a sok mérgező, hamis pletykát, ami megnehezítette Harry és Meghan életét. Nem csak a könyvet “használták fel” erre a célra. Nemrégiben beszámoltunk arról is, hogy a tavalyi, Meghan és apjához köthető botrányból származó smseket nyilvánosságra hozta a színésznőből lett hercegnő.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

A házaspár azért is vállalta, hogy részt vegyen a könyv elkészültében, hogy napvilágot lásson a kettejük igazsága, valamint azért, hogy végre pontot tegyenek a sok, őket hamis színben feltüntető pletyka végére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.