Követem Sztárok Meghan Markle Nemzetközösség napi ünnepségen viselt ruhája Dianát idézte...

Meghan Markle Nemzetközösség napi ünnepségen viselt ruhája Dianát idézte meg?

Promóció

Meghan Markle nem a Szent Patrik napot ünnepelte egy héttel előre.

Ilyen lenne Diana hercegné ruhája a 21. században?

Promóció
- Advertisement -

Legyünk őszinték: nem azért pörögtél rá a Nemzetközösségek napi ünnepségre, mert szereted a hagyományokat, meg ahogy Erzsébet királynő bevonul a körmenettel a Westminster Abbey-be, vagy kíváncsi vagy a legújabb, színfalak mögül kibontakozó pletykákra  a királyi család háza tájáról.

/ Fotó: Getty Images

Ez már senkit sem érdekel! Bizonyára azért vagy itt, mert kíváncsi vagy Meghan Markle-ra és csodálatos zöld ruhájára, amire mindenki felvonta a szemöldökét, amikor meglátták a templomban, írja a Cosmopolitan.

Meghan hercegné Victoria Beckham ruhájában jelent meg

Harry herceg és Meghan hercegné sokkolta a közvéleményt, mikor bejelentették, hogy szakítani szeretnének a királyi családdal és ezzel járó kötelezettségeikkel. A pár utolsó hivatalos látogatásukra érkeztek Londonba a héten. A pár március 5-én egy veteránok megsegítésre létrejött, The Endeavour Fund jótékonysági alap rendezvényén vettek részt, írja a .

Tekintsük meg alaposabban Meghan Markle outfitjét! Emilia Wickstead felöltővel kombinált ruhája. Hetyke csipkés kalapka. Na és a kis retikül. És a lényeg: Meghan Markle szerelése nem egy korai Szent Patrik napi tiszteletadás volt, ahogyan néhányan gondolták. Markle ruhája inkább az elhunyt anyósa, Diana hercegné felé tett gesztus.

/ Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Diana hercegné 1982-ben egy nagyon hasonló smaragdzöld együttest viselt a Trooping the Colour, a királynő hivatalos, júniusban tartott születésnapi ünnepségén, amikor Vilmos herceggel volt várandós. Diana hercegné a testhezálló ruha helyett egy világos és szellős kismamaruhát viselt, mivel alig egy hónapja volt hátra Vilmos herceg világra jöveteléhez.

/ Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Természetesen, nem ez az első eset, amikor Markle Dianához hasonlóan öltözködik. Ruhatárához gyakran merít ihletet Diana ikonikus darabjaiból, sőt, még az ékszereit is „kölcsönveszi”, idő és alkalom függvényében. Milyen megható is Markle-től, hogy ennyire tiszteli a királyi rokonságot!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3