Meghan Markle és Harry herceg függetlenedtek a királyi családtól és Los Angelesbe költöztek. Úgy tűnik, jó döntés volt számukra, hiszen végre úgy élnek, és olyan dolgokat csinálnak, amiket mindig is szerettek.

Jól érzik magukat

Meghan és Harry sokkal lazábbak, legutóbb például ételt osztottak a rászorulóknak, és teljesen átlagos párként sétálgattak az utcán. Május hatodikán pedig gyermekük, Archie születésnapját ünneplik, és el is mondták, hogyan.

Meghan Markle Zold Ruha 2
/ Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images

De persze nem minden zökkenőmentes. Nemrég maga Meghan hozta nyilvánosságra az apja és köztük folytatott smseket, amiket a tavalyi nagy botrány során váltottak.

Nem feledkezett meg Meghan a szervezetéről sem

Az ex-hercegné azonban a Smart Works szervezetről sem feledkezett meg, akikkel tavaly kezdett együtt dolgozni. Céljuk, hogy nehéz sorsú nőknek segítsenek munkát találni, motiválják és felkészítik őket. Éppen ezért Meghan most élő videóban jelentkezett be hozzájuk, hogy biztassa az alapítvány egyik pártfogoltját, írja a Today.

No Title

“It’s been such an honour to meet and learn from so many talented women in the Smart Works network over the years, and recently to see the amazing work they’re doing to adapt their programs to the reality of this pandemic. pic.twitter.com/5PegGOg7AB

Nagyon kedves és motiváló dolgokat mondott, de persze azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy milyen menő Meghan új frizurája!

Ha tetszik, te is egyszerűen elkészítheted otthon!

Middle Part Half Up Style

This video will walk you through creating a half up style with a middle part. The middle part is making a come back so mix it up with this trendy style!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet