Megjelent King Krule új albuma, a Man Alive!, amihez kijött a klip is

Kijött Archy Marshall, azaz King Krule Man Alive! albuma, amihez a (Don’t let the dragon) Draag on című számához már videóklipet is készített.

Rövidebb, mint a The Ooz

Február 21-én jelent meg King Krule harmadik stúdióalbuma, a Man Alive!, írja a Dazeddigital. Krule már készített is videóklipet a (Don’t let the dragon) Draag on dalhoz.

king krule
King Krule zenész és énekes / Fotó: Charlotte Patmore

A lemez sokkal rövidebb, mint a 2017-es The Ooz, mindössze 14 dalt tartalmaz, és alig 40 perc hosszúságú.

A 187 Straßenbande “karácsonyi” videója miatt tartott razziát a rendőrség

Olyan videókat posztolt a 187 Strassenbande az Instagramra hétfő este, melyben „ismeretlen személyek” aranyat, kábítószert, valamint rengeteg készpénzt csomagolnak be karácsonyi ajándéknak, miközben a Wham! együttes örökzöldje, a Last Christmas szól a háttérben. Habár a rajongók vették a poént, a rendőrök már kevésbé voltak vicces kedvükben, ezért egy csapatnyi kommandóssal kiegészülve úgy döntöttek, meglátogatják mindhármukat – Gzuz, Bonez MC és Maxwell – egy ünnepi razzia keretein belül.

A Man Alive! történetek és pillanatképek gyűjteménye, aminek egy részét a dél-londoni Nunhead városnegyedben rögzítettek.

A cikk folytatódik a követező oldalon, lapozz!

Marshall apa lett

A munkálatok felénél Krule megtudta, hogy apa lesz, ezért átköltözött Nyugat-Londonba. Ennek az oka, hogy Man Alive! másik felét Stockportban vették fel. Sajtóértesülések szerint az album tükrözi a dalszerző-énekes apává válását.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jobb életet élek. Nem iszom, nem dohányzom, amikor észak-nyugaton vagyok, akkor teljesen tiszta vagyok. Ez nagyon untatott, amiről sokat beszélek az albumon. Nehezen tudom még elképzelni, hogyan tovább, mi lesz a következő, mert most az újonnan kapott szerepemre és felelősségemre kell figyelnem[/perfectpullquote]

– mondta Marshall. (Don’t let the dragon) Draag on videóklipjét Carl Theodor Dreyer filmrendező Szent Johanna – Jeanne d’Arc című 1928-as fekete-fehér némafilmje inspirálta.

King Krule – (Don’t Let The Dragon) Draag On

Written and directed by Archy Marshall. (Don’t Let The Dragon) Draag On is out now on XL Recordings/Matador Records. Taken from the album, Man Alive! Out 21s…

A videóklipet maga Krule rendezte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból