Megjelent Rihanna első életrajzi könyve, amelyért Cardi B rengeteget fizetett

Az énekesnő vizuális önéletrajzi könyve, a Rihanna elkészítése öt évbe telt és eddig nem látott fotókat is tartalmaz róla, írja a Vice.

Az énekesnő régóta várt új albuma mellett egy másik megjelenéssel is meglepi rajongóit, mégpedig az első könyvének bemutatásával.

rihanna könyv
Rihanna első könyvéban a képek dominálnak / Fotó: PHAIDON

A Phaidon által megjelentetett több mint ötszáz oldalas vizuális önéletrajzi könyv közel ezer képet mutat meg Rihanna-ról, mint zenészről, előadóról, tervezőről és mint üzletasszonyról. A legtöbb fotó eddig sehol nem volt látható. A kiadvány címe nemes egyszerűséggel Rihanna.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon hálás vagyok azoknak a tehetséges fotósoknak és művészeknek, akik közreműködtek. Több mint öt évet dolgoztunk a könyvön és nagyon boldog vagyok, hogy végre mindenkivel megoszthatjuk[/perfectpullquote]

– nyilatkozta. A múlt hónapban állítólag Cardi B 111 ezer dollárt fizetett egy dedikált példányért, egy jótékonysági árverésen. A rajongók viszont már 5500 dollárért juthatnak hozzá egy dedikált könyvhöz.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.

Az új albumának debütálását a könyv mellett olyan egyéb elfoglaltságai is késleltetik, mint a divat- és kozmetikai iparban történő szárnypróbálgatásai. Savage X Fenty névvel divatmárkát a vezetett be, illetve piacra dobta Fenty Beauty elnevezéssel saját kozmetikumait is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból