Olvasom Megjelent Rihanna első életrajzi könyve, amelyért Cardi B rengeteget...

Megjelent Rihanna első életrajzi könyve, amelyért Cardi B rengeteget fizetett

Promóció

Az énekesnő vizuális önéletrajzi könyve, a Rihanna elkészítése öt évbe telt és eddig nem látott fotókat is tartalmaz róla, írja a Vice.

Promóció
- Advertisement -

Az énekesnő régóta várt új albuma mellett egy másik megjelenéssel is meglepi rajongóit, mégpedig az első könyvének bemutatásával.

Rihanna első könyvéban a képek dominálnak / Fotó: PHAIDON

A Phaidon által megjelentetett több mint ötszáz oldalas vizuális önéletrajzi könyv közel ezer képet mutat meg Rihanna-ról, mint zenészről, előadóról, tervezőről és mint üzletasszonyról. A legtöbb fotó eddig sehol nem volt látható. A kiadvány címe nemes egyszerűséggel Rihanna.

Nagyon hálás vagyok azoknak a tehetséges fotósoknak és művészeknek, akik közreműködtek. Több mint öt évet dolgoztunk a könyvön és nagyon boldog vagyok, hogy végre mindenkivel megoszthatjuk

– nyilatkozta. A múlt hónapban állítólag Cardi B 111 ezer dollárt fizetett egy dedikált példányért, egy jótékonysági árverésen. A rajongók viszont már 5500 dollárért juthatnak hozzá egy dedikált könyvhöz.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.

Az új albumának debütálását a könyv mellett olyan egyéb elfoglaltságai is késleltetik, mint a divat- és kozmetikai iparban történő szárnypróbálgatásai. Savage X Fenty névvel divatmárkát a vezetett be, illetve piacra dobta Fenty Beauty elnevezéssel saját kozmetikumait is.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3